Můj kousek štěstí

Rozvod ji srazil na kolena

Můj kousek štěstí

Teď je vzorná a veselá máma

Laďka Něrgešová (46) moderuje Showtime či pořad Farmář hledá ženu. Neztrácí optimismus a pokoru, i když je jí někdy těžko.

Ráda vzpomíná na dětství, bylo moc hezké, rodiče ji milovali a vycházeli jí vstříc. Když jim však oznámila své přání jít po základní škole na konzervatoř, žádné velké nadšení neprojevili. „Tatínek mi tenkrát vysvětlil, že by byl rád, kdybych si udělala maturitu na normálním oboru a pak si dělala kraviny,“ s úsměvem vzpomíná pražská rodačka Laďka Něrgešová.

Otcovo přání vyslyšela, poslušně odmaturovala na gymnáziu a až poté zamířila na Vyšší odbornou školu publicistiky. „Mám zlatý rodiče, jsou prostě úžasní,“ rozplývá se herečka a moderátorka.

Ani neumí přesně vysvětlit, proč se už jako holčička pro herectví tolik nadchla. Nenavštěvovala dramatické kroužky, nechodila

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden