Můj kousek štěstí
Rozvod Kajnarové kvůli nevěře?
Neposlechla varování.
Rozvod Kajnarové kvůli nevěře?

Stále častěji se mluví o tom, že zdánlivě perfektní manželství se po čtrnácti společných letech rozpadá. Spekuluje se i o nevěře. Co nám herecký pár tají?

Další slavný vztah neslavně skončí? Povídá se, že herečka ze seriálu Specialisté si může oči vyplakat. Objevují se spekulace, že její manželství se hroutí, dokonce měl být ve hře i nějaký romantický úlet jejího manžela Roman Říčaře (48), přes něž se Zuzana Kajnarová (42) nedokáže přenést.

Přitom se říká, že se vše mělo odehrát už před více než deseti lety. Povídačky, nebo smutné tajemství zdánlivě perfektní dvojice?

Dej si pozor!

Pokud nejde jen o drby, které je chtějí rozeštvat, a nevěra se potvrdí, nikdo by se nemohl divit, kdyby herečka uvažovala o rozvodu. Přitom manželé jsou už čtrnáct let.

Ovšem i dlouholetá a dokonale vyhlížející manželství se hroutí. V showbyznysu zvlášť. Vzpomeňme kupříkladu na herečku Pavlu Tomicovou (62), které milovaný manžel Ondřej Malý (58) nečekaně utekl za milenkou po devatenácti letech manželství.

Navíc Kajnarová vzpomíná na to, že když Říčaře poprvé uviděla, kamarádi ji upozorňovali, ať si na něj dá pozor. „A to je ten nejsilnější feromon,“ přiznala. Možná nyní lituje, že varování neposlechla.

Kvůli dětem cokoli

O tom, že manželství neklape, se spekuluje dlouho. Snad i proto se před pár měsíci šířily dohady o tom, že měla přeskočit jiskra mezi herečkou a Markem Lamborou (29), s nímž hrála ve Specialistech. Co když si manželé nemají vůbec co vyčítat?

Možná by prostě mohli za minulostí udělat tlustou čáru a začít znovu. Někdy je to lepší, než se pitvat v tom, co bylo a babrat se ve věcech, které stejně už nejdou změnit. Proslýchá se, že jelikož vychovávají dceru Rozárku (12) a syna Františka (10), udělají všechno proto, aby vztah zase slepili.

Související články
Rozdělila Rybovou a Prachaře hluboká nenávist?
premium
To, o čem se povídalo, se prý stává realitou. Linda Rybová (48) a její manžel David Prachař (65) už asi dál nedokážou problémům čelit. Táhne se to dlouho a je to podle všeho silnější než jejich pouto. Asi se stále mají rádi, někdy to však nemusí stačit. Povídá se, že jejich manželství bylo už dávno […]
Hvězda seriálu ZOO Pavla Tomicová (62) je prý znovu na pokraji sil. Povídá se, že na ni Ondřej Malý (58) zčistajasna tlačí s rozvodem a chce to mít co nejrychleji za sebou. Odešel přitom už v prosinci 2021 a od té doby nic neřešil. Důvodem jeho snahy o rozvod má být jeho nová partnerka Kristýna Kociánová (39), se kterou […]
Moje šťastná hvězda / 18.9.2024
Půvabná moderátorka Eva Perkausová (30) si vyrazila na luxusní dovolenou do Thajska. Nejen, že svým příznivcům dopřává nálož sexy fotek, na kterých ukazuje perfektní křivky, ale po manželovi ani památky! Že by byly nedávné zvěsti o problémech v ráji pravdivé? Zdá se, že je Perkausová na dovolené jen s kamarádkami a svými dvěma dětmi. Má černé svědomí? Už […]
Můj čas na kafíčko / 18.9.2024
Jakmile ho spatřila, byla z něj úplně vedle. Bývalá modelka Agáta Hanychová (39) se zakoukala do pracovníka záchranné služby, kterou zavolala, když její dceru Rozárku (2) píchla vosa. „Neskutečný nádherný záchranář, bylo to jak z filmu,“ pěla na něj ódy. Doneslo se k nám, že v tu chvíli úplně zapomněla, že má doma manžela Miroslava Dopitu (40), […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz