Můj kousek štěstí

Rozvod kvůli krásné kolegyni?

Seriály sbližují...

Už od roku 2013 je herec ze seriálu ZOO Štěpán Benoni (38) ženatý se slovenskou herečkou Vladimírou Striežencovou (39). A teď to vypadá, že toto manželství prochází krizí.

Podle mnohých jsou spolu už moc dlouho, až spadli do rutiny. Možná i proto se před časem přestěhovali do jižních Čech.

Mohli chtít vztah oživit, přidat koření. To se ale zřejmě nepovedlo. A teď se zdá, že na scéně je nová láska.

Krásný doprovod

Povídá se totiž, že Benoni si velmi rozumí s kolegyní ze ZOO Barborou Černou (27), s níž před kamerou dokonce tvoří pár. Lidé blízcí natáčení si údajně všimli, že si často povídají i v soukromí.

Koneckonců, nedávno se bok po boku objevili i na narozeninové oslavě herečky Jitky Schneiderové (50). Proč Benonimu nedělala doprovod manželka ale krásná, mladá kolegyně, se hned stalo předmětem spekulací.

Černá je přece jen výrazně mladší než hercova manželka, pro mnoho mužů je to splněný sen.

Prostor na románky

Jelikož manželka je zřejmě v jižních Čechách a on kvůli práci musí trávit čas v Praze, má na potenciální románky dost času i prostoru. Přesunout partnerku pár set kilometrů od hlavního města tak od něj vlastně mohl být docela dobrý tah.

Jestliže jeho manželství opravdu prochází krizí, je možné, že se zkrátka rozhodl pro plynulý přesun do jiné náruče. S manželkou navíc stále nemají děti, což může být také pochopitelný důvod, proč to mezi nimi skřípe.

Benoni se netají tím, že by si přál velkou rodinu, zatím se jí ale nedočkal. A pokud to v jeho vztahu neklape, nebyl by prvním ani posledním hercem, kterému se seriálová láska změní v lásku životní. A kdo ví, třeba si Černá také přeje velkou rodinu, a tak si společně splní sen...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden