Moje šťastná hvězda

Rozvod kvůli milence

Dlouhou dobu se hledali až se konečně našli. Oba dva si prošli jedním manželstvím a oba jsou ve své profesi velice úspěšní. Vypadalo to, že jejich vztah snad překoná všechno. Ale nevěru asi ne. Řeč je o herečce Ivaně Chýlkové (56) a o Janu Krausovi (66).

O něm se vždycky tvdilo, že má velkou slabost pro krásné a mladé ženy. Což mu dlouhou dobu jeho současná manželka Ivana Chýlková tolerovala. Nicméně nyní jí asi došla trpělivost. a od kontroverzního moderátora Jana Krause měla dokonce odejít.Vyšla najevo informace, že spolu údajně tento hvězdný pár už několik měsíců nežije.

Sešel se s ní v luxusní restauraci

Za vším by měl stát románek s neznámou atraktivní brunetkou. Zkrátka jeho milenku už nedokázala Ivana přenést přes srdce a od manžela raději utekla.

Spekuluje se, že v současnosti žije ve společné domácnosti se svým synem Jáchymem (21), který bydlí v bytě na okraji Prahy. A tak mohl své mamince poskytnout na nějaký čas bezpečné útočiště. Ani jeho syn neměl pro chování svého otce příliš pochopení. Jenže podle všeho se Kraus necítí být vinen. Celou záležitost údajně označil za jedno velké nedorozumění. Navíc také měl dodat, že sice byl v luxusní restauraci na víně s jednou slečnou, ale v žádném případě se nejednalo o rande.Ale o pracovní schůzku. Otázkou je, kdo nyní této verzi Krausovi uvěří.

Zrušila plánovanou dovolenou u moře

Někteří přítomní svědkové totiž tvrdí, že to tak v žádném případě nevypadalo. Jelikož se k sobě vzájemně víc než měli.Dokonce se i proslýchá, že ke konci této schůzky padly nějaké polibky. Což poměrně jindy klidnou Chýlkovou velmi rozčílilo. Krausova bývalá žena Jana (65) byla také brunetka, teď má blondýnku a možná už chtěl doma zase změnu.Ivana se měla dokonce tak naštvat, že zrušila plánovanou dovolenou. Ale kdo by se jí divil? Měla si snad dál nechat tohle všechno líbit?

Budou se rozvádět?

Krausovi však samota začala vadit. I ve svém pořadu si postěžoval, že mu nemá kdo uvařit a uklidit.Proto nejspíš začal svoji ženu prosit o odpuštění a o to, aby se k němu vrátila..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden