Můj kousek štěstí

Rozvod kvůli milence?

V domácnosti Jany Bouškové (65) to podle všeho vře. I když Václav Vydra (64) o ni léta usiloval, teď už si partneři prakticky nemají co říct. Navíc se proslýchá, že do hercova života vstoupila nová žena, která ho zcela uhranula.

Dlouhá léta platili za jeden z nejstabilnějších párů českého showbyznysu. Nikdy totiž na veřejnost neprosákly informace o tom, že by mezi Bouškovou a Vydrou bylo něco v nepořádku. Lidé z okolí páru ale tvrdí, že manželé spolu už zdaleka nevycházejí tak dobře jako dřív. Všechno se začalo komplikovat ve chvíli, kdy se herci odstěhovali na vesnický statek. Tam Vydra chová milované koně, kteří pro něj znamenají snad všechno. Jenže Jana stejnou vášeň pro zvířata zřejmě vůbec nemá. Sice následovala svého muže, ale moc nadšená z přesídlení na venkov prý nebyla. Není divu, protože v Praze má v práci, za kterou musí každý den dojíždět.

Nešťastný pád

Když se manželé přestěhovali na Slapy, Janě chvíli trvalo, než se sžila s novým prostředím. Dokonce přiznala, že občas prožívala pocity určitého osamění. „Nemohla jsem si zvyknout na to ticho a tmu, ze které svítila jen okna domků v údolí,“ popsala před časem svoje útrapy. Další komplikace přišla ve chvíli, kdy herečka nešťastně spadla z koně. Od té doby má k zvířatům velký respekt a bojí se k nim přiblížit. To samozřejmě musí jejího muže hodně trápit. Nejdříve se snažil svou ženu chápat. Jakmile ale zjistil, že s ní už nebude moci sdílet svou největší vášeň, stáhl se více do sebe. Každý přitom ví, že jedním ze základů stabilního vztahu jsou společně strávené chvíle a záliby. Povídá se, že nedávno se na hercově farmě začala objevovat úplně cizí žena. Její největší předností je to, že miluje koně a ráda o ně pečuje. Zvířatům bez váhání obětuje svůj čas, a právě to mělo údajně herci naprosto učarovat. Šušká se, že dvojice spolu nejen pracuje, ale také si velmi rozumí ve volných chvílích. Vydra si s ženou rád povídá a působí najednou šťastně a odpočatě. Když se o tom Jana dozvěděla, byl to pro ni šok. I když se s hercem příliš nevídají a každý se věnuje hlavně svým pracovním závazkům, přece jenom ji k manželovi pořád váže silné pouto.

Žárlí na manžela?

Herečka začala žárlit a místo toho, aby v Praze chodila na večírky nebo zašla s kamarádkami na skleničku vína, raději se hned vrací domů. Otázkou ale zůstává, jestli se jí podaří zažehnat krizi, která mezi partnery prý už dlouho panuje. Jedno je jisté. Pro Vydru jsou jeho koně vším a nikdy by nedopustil, aby se od nich odloučil. Jako typický muž proto vedle sebe jistě bude chtít někoho, kdo ho v jeho celoživotní lásce plně podpoří. Uvidíme, kdo tedy nakonec bude po jeho boku. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden