Můj kousek štěstí

Rozvod kvůli milenci?

O krizi v manželství Lucie Benešové (45) a Tomáše Matonohy (49) se mluví už docela dlouho. Většinou si herečka stěžovala, že je na všechno sama a cítí se vyčerpaná. Nehodlá mu náhodou otevřít oči nějakým flirtem?

Pověstné růžové brýle spadly Lucii Benešové už nejspíš hodně dávno. Od té chvíle čelí drsné realitě svého vztahu a nadšená z toho podle všeho ani trochu není. Její manželství s Tomášem Matonohou na první pohled působí sice jako velmi přátelské a otevřené, ovšem za úsměvy a hercovými vtípky se skrývá únava a vyčerpání jeho ženy. Benešová se přiznala, že mnohdy opravdu mele z posledních sil. Kromě své práce a domácnosti má na starost děti Štěpána (16)Lauru (10). Starší potomci, Lucián (23)Sára (21), už žijí ve svých vlastních domácnostech a občas se prý snaží zaneprázdněné mámě pomoci. Naproti tomu Matonoha se stará údajně jen sám o sebe a o svou vlastní kariéru. Takový luxus si herečka ale bohužel dovolit nemůže.

Velká změna

Lucie si často médiím stěžuje, že je na všechno věčně sama, nikdo by se jí tak asi nedivil, kdyby jí došla trpělivost a zatoužila po nějakém tom rozptýlení. Možná kdyby se herec musel náhle bát rozvodu kvůli někomu třetímu, začal by si ženy více vážit. Když se Lucie s Tomášem seznámili, měla herečka dojem, že konečně našla muže, kterého tak dlouho hledala. Matonoha byl podle jejích slov velmi pozorný a naslouchal jejím potřebám jako nikdo předtím. To bylo něco, co Lucii ve vztahu s bývalým partnerem Filipem Blažkem (46) velmi scházelo. „Bavil mě, byl vtipný a v té době mě ještě vnímal,“ svěřila se zasněně Benešová. Jenže uteklo pár let a manželova pozornost se někam vytratila. Alespoň tak to nyní herečka vidí. Nejspíš ji začal brát jako samozřejmost a přestal se snažit. Lucie by ráda ochlazení vztahu nějak řešila, když ale prý za manželem přijde, tak se jí buď vysměje, nebo převede řeč obratně jinam. Možná, kdyby Matonoha nabyl dojmu, že nemá ženu tak jistou, bylo by vše jinak. Kdoví ale, zda by se herečka k něčemu takovému snížila.

O vztahu nelhal

Jak se zdá, Matonoha nemá velký zájem trápení své ženy řešit a nejspíš doufá, že to časem vyšumí. „Když mu to vyčítám, odpoví mi: Vždyť jsem ti už na naší první schůzce řekl, že když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají,“ vzpomíná herečka. Není to ovšem jen manželův zjevný nezájem, co Lucii trápí. Tomáš je prý neskutečný bordelář a Lucii už přestává bavit po něm neustále uklízet. Několik let se ho podle svých slov snaží naučit pořádku, ale všechny pokusy byly dosud marné. „Teď už ty ponožky normálně sbírám,“ uzavírá unavená herečka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden