Moje šťastná hvězda
Rozvod kvůli penězům?
První manžel na ni hodil své dluhy. Druhý také dluží. Bude mít do třetice štěstí?
Rozvod kvůli penězům?

Myslela si, že na důchod bude mít klid. To se ale BÁRA ŠTĚPÁNOVÁ (60) bohužel spletla. Problémy jí podle všeho nemizí, naopak stále přibývají.

Kdysi si plánovala, že by touhle dobou mohla pomalu odejít do hereckého důchodu a sem tam si jen přivydělat nějakou dobrnou rolí. To se ale Bára Štěpánová (60) hodně přepočítala.

Bohužel musí splácet dluhy, kvůli kterým zřejmě skoro nespí. A navíc to vypadá, že ji opouští i její manžel Miroslav Barabáš (58). Co se stalo? Zdá se, že ji čekají hodně těžké chvíle.

Má vůči sobě spoustu předsudků

Všichni ji mají ve svém povědomí zafixovanou především jako vrchní sestru Babetu z Ordinace v růžové zahradě. Zatímco jiným kolegyním a kolegům většinou seriálová nálepka vadí, Štěpánová je za ni ráda.

A to i přesto, že si roli kdysi představovala úplně jinak. Sama přiznává, že nerada hraje komediální postavy, raději by nějakou dramatickou. Avšak přiznává, že si se svým vzezřením nikdy příliš vybírat nemohla.

Nakonec se ale stala velmi oblíbenou a na své role si ve finále nestěžuje. Zato na svůj vzhled podle všeho doplácí dodnes. Může totiž za to, že nemá vůbec žádné sebevědomí.

Už od mládí vůči sobě trpí nejrůznějšími předsudky. Vždycky jí vadily zrzavé vlasy, její výška a také pihy, které má po celém těle. Jenže svou averzi vůči sobě bohužel přenáší i do svých vztahů.

Po 11 letech vystřízlivěli?

Její manžel ji nade všechno miluje, ale když doma každý den slýchá, jak je na ní všechno špatně, je pochopitelné, že z toho má pak špatnou náladu i on sám.

S Barabášem jsou manželé od roku 2009 a nikdy mezi nimi nevznikl žádný větší konflikt. Vždy si ve všem vyšli vstříc, tolerovali se a milovali. Jenže do jejich manželství se čím dál více vkrádají problémy, které herečka sice řeší už dlouhá léta, přesto nyní ještě nabírají na intenzitě.

Vybírá si špatné muže

Poté, co se světem prohnala koronavirová krize, už si nemůže být jistá, zda bude mít za týden, měsíc nebo za půl roku práci. Jenže tu ona potřebuje jako sůl, neboť stále splácí dluhy po svém exmanželovi Luboši Rychvalském (56).

Od té doby, co se s ním rozvedla, prožívá hotovou noční můru. Na jejího exmanžela totiž bylo uvaleno hned několik exekucí, kvůli kterým šel do dražby i hereččin byt na pražských Vinohradech.

Bára má však na muže smůlu a opět si vybrala takového, který se zadlužil. Jistou proto nemají ani střechu nad hlavou ve středočeských Zákolanech.

Tam mají nádherný cihlový dům, který je však napsán pouze na Barabáše. Kvůli tomu má na něj být dokonce uvaleno zástavní právo smluvní. Herečka se proto může kdykoli ocitnout na ulici.

Už ji dál nesnese?

Nervy má jistě na pochodu, protože stačí, aby přišla o jediný kšeft, a jejich rodinný rozpočet utrpí výraznou ránu. Sám Barabáš totiž příliš peněz nejspíš také nevydělá, dokonce má mít mnohem méně než jeho žena.

A podle všeho mu to začíná Bára vyčítat, neboť nechce být pořád tou, co táhne celou domácnost a všechno na ní visí. Ovšem Barabáš zase její lamentace nechce už dál poslouchat.

Do třetice všeho dobrého?

V posledních měsících se měli tolik odcizit, že už si údajně nemají co říct. Říká se, že právě kvůli tomu se Barabáš začal doma ukazovat čím dál méně.

Dokonce se šušká, že si našel milenku, která ho na rozdíl od jeho ženy obdivuje a pořád ho chválí. A Štěpánová bohužel nemá čas ani náladu něco zachraňovat.

Sama by nerada zůstala, ale manžela by zřejmě nepřemlouvala. Možná ještě doufá, že do třetice si k sobě vybere konečně někoho, kdo už se do dluhů nedostane a bude schopný se postarat konečně sám o sebe. Třeba se dočká.

Související články
Není žádné tajemství, že má hvězda seriálu Jedna rodina Chantal Poullain (67) francouzský původ. V České republice žije ale už mnoho let, a dokonce v ní prožila i svou doposud nejsilnější lásku. Patnáct let totiž byla manželkou herce Bolka Polívky (74). Stále se říká, že se s rozvodem nesmířila a potají si na exmanžela myslí. Jenže ten je už ženatý a nevypadá to, že […]
Herečka ze seriálu Hospoda, který je tradičně o letních prázdninách hitem televize Nova, si prý našla muže. Zuzana Bydžovská (62) si soukromí úzkostlivě střeží, přesto prosákly informace, že se po jejím boku objevuje sympatický, pravděpodobně starší chlapík. Není úplně jasné, jestli je to „jen“ kamarád, který jí zpříjemňuje těžké chvíle samoty, nebo spolu dokonce žijí. […]
O krizi mezi Janou Bernáškovu (43) ze seriálu ZOO a režisérem Rudolfem Merknerem (52) se mluví už jistý čas. Mnozí myslí, že za tím je žárlivost jejího muže, jenž se jen těžko vyrovnává s tím, že má doma krásku, o kterou je velký zájem. Další zdroje prozradily, že dvojici zasadilo ránu i společné natáčení filmu Jak přežít […]
Moje šťastná hvězda / 26.7.2024
Na filmovém festivalu v Karlových Varech všechny překvapil moderátor Leoš Mareš (48), který se obarvil na blond! Vedla ho k tomu touha si to jednou zkusit. Co ji naštvalo? Jeho žena, bývalá módní redaktorka Monika Marešová (42), ale nadšená nebyla, a dokonce svému muži vyčinila za bývalou manželku! Nejenže by si ho přála jako tmavovlasého a dlouhovlasého, také Monice […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz