Můj kousek štěstí

Rozvod kvůli penězům?

Manžel na druhé koleji

Má za sebou dva rozvody, třetí je možná na spadnutí. Podle všeho v tom jsou peníze. Jana Švandová (76) nedávno přiznala, že ji živí hlavně seriály, aktuálně ZOO.

Jasně tím naznačila, že nebýt těchto příležitostí, její finanční situace by nebyla dobrá. Jenže co když žádná role nepřijde? Herečka může mít nervy na pochodu. I proto to s manželem Pavlem Satorie (73) nemusí klapat tak, jak by si přála.

Podnikatel by ji asi rád podporoval, jenže ona je na to moc hrdá a odmítá to. Přitom se proslýchá, že by její role v ZOO mohla být umenšována, takže by měla být dost nervózní.

Dáma jejích kvalit chtěla za muže pána, co nemá hluboko do kapsy. Má ho.

Ty zkušenosti...

Pro manžela to samozřejmě nemusí být záviděníhodná situace. Dlouho se mluví o tom, že Švandová má kvůli předchozím dvěma nevydařeným manželstvím na muže „pifku“. S plastickým chirurgem Hubertem Topinkou se prý rozešli, protože slovo věrnost ani jednomu z nich nemělo nic moc říkat.

Filmový producent Oldřich Mach (79) si podle některých spekulací po nějakém čase našel mladší ženu a herečku opustil. Takže by se jí nikdo nemohl divit, kdyby s chlapy skoncovala. Přestože se Satoriem nemají viditelný problém.

Syn má teď přednost?

Švandové syn Hubert pracuje jako humanitární pracovník, nějakou dobu žil v Pákistánu a ona neměla možnost jeho rodinu vídat. To už se ale změnilo, všichni se totiž natrvalo přesunuli do České republiky. Herečka prý dává synově rodině přednost a manžel se ocitl poněkud na druhé koleji.

Co nevadí pár týdnů či měsíců se z dlouhodobého hlediska může jevit jako velká potíž. Tím spíš, že Satorie podle všeho plánoval, že jeho manželka snad omezí i natáčení a bude víc času trávit s ním. Ani tento plán ale nevyšel.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden