Můj čas na kafíčko

Rozvod kvůli režisérově nevěře s kolegyní?

Můj čas na kafíčko

Ačkoli jí před lety jeden režisér zlomil srdce, stejně neváhala a provdala se za další ho. Zjistí Kostková nakonec, že to byla její další životní chyba?

Už jedno manželství s režisérem se herečce Tereze Kostkové (46) před lety rozpadlo. Momentálně se šušká, že má kromě ní manžel Jakub Nvota (46) ještě i mladší milenku. Co je na tom pravdy a opravdu hrozí rozchod?

Herečka ze seriálu Jedna rodina Tereza Kostková (46) měla vždy slabost pro režiséry. S prvním jí to sice nevyšlo, ale ani to ji nebrzdilo v tom, aby se provdala za dalšího.

Dlouho si myslela, že Jakub Nvota (46) je tím pravým a společně budou šťastní a spokojení mnoho let. Bohužel se ale zdá, že i tentokrát šlápla vedle, jelikož se spekuluje o rozvodu. Proč to vypadá, že ani druhé manželství s režisérem

Zbývá vám 91% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden