Můj čas na kafíčko

Rozvod kvůli traumatu z rodiny?

Na první pohled by se mohlo zdát, že život jediné české ženy, která kdy získala titul Miss World, musí být bezchybný. Jenže Taťána Gregor Brzobohatá (33) se musela postavit svým vlastním démonům.

To se jí povedlo za pomoci psycholožky. Do její péče dostaly krásnou manželku hudebního skladatele Ondřeje Gregor Brzobohatého (38) mimo jiné i ne zrovna hezké zážitky z dětských let.

Rodiče ji opustili

V dětství totiž musela místo s rodiči, kteří tou dobou procházeli náročným rozvodem, žít nějakou dobu se svojí babičkou. „Je spousta věcí, o nichž vím, že bych je neudělala stejně jako oni, zároveň chápu, že pro moje nejbližší to tenkrát bylo z jejich pohledu to nejlepší pro mě.

Věřím, že když se takové téma otevře s láskou, lze ho vyřešit. A není na to nikdy pozdě,“ říká modelka, která kromě toho, že své bolestné vzpomínky zpracovala na psychoterapii, se z nich také vypsala do své knihy.

A přestože se jedná o citlivé téma, které se týká jejích nejbližších, nemá pocit, že by to jejich vzájemné vztahy v rodině nějak poškodilo. Se smíchem dodává, že o vydání knihy všichni věděli a prý s ní stále mluví.

„Odpustila jsem a uvědomila si, že necítím bolest nebo křivdu, když o těch věcech mluvím. V tom ohledu je to za mnou,“ tvrdí Brzobohatá, která prý z tohoto důvodu odmítla nabídku na natáčení dílu populárního cyklu 13. komnata.

Miminko má odklad

Jak ale sama řekla, je ráda, že se o tom mluví. Už i z toho důvodu, že po dlouhých osmi letech vztahu s manželem zůstali bezdětní. Na otázku, co je toho příčinou, svým způsobem odpověděla právě zpovědí ve zmíněné knize.

Kráska sice dávala často ve známost, že by s manželem chtěli co nejdříve založit vlastní rodinu, ale zároveň s tím také dodávala, že by nerada opakovala, možná i nevědomky, chyby svých rodičů. Takže na pohled exkluzivně působící pár se choval obezřetně. A to až tak, že nakonec oslavili páté výročí od svatby pouze ve dvou, bez dětí.

Modelku někteří podezřívali, že dává přednost kariéře před miminkem. To ale odmítala s tím, že všechno v jejím životě má vždy svůj správný čas. Jenže v tomto případě to s časem úplně nedomyslela. Z nedávno oznámeného krachu manželství Brzobohatých plyne, že myšlenku na miminko musí přinejmenším na čas znovu odsunout.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden