Můj kousek štěstí

Rozvod? Na všechno je Lucie Benešová sama!

Pokud jí chybí manželova pozornost, snadno ji může získat jinde... potom už zbývá k rozvodu jen krůček!

Tady něco nehraje. Stále častěji herečka utíká na chalupu, kterou sama zvelebuje. I dovolené tráví bez manžela. Svědčí to o vážné krizi? Sama přiznala, že vše není zdaleka ideální...

Herečka ze seriálu Dobré zprávy v jednom rozhovoru přiznala, že je na spoustu věcí sama. A zdá se, že se to zdaleka netýká jen domácnosti, kde manžel Tomáš Matonoha (52) prý příliš nepomáhá.

Nedivili bychom se, kdyby to mezi manželi dělalo neplechu. Jestli Matonoha péči o celou domácnost a početnou rodinu nechává na své ženě, míra její trpělivosti může velmi rychle přetéct. A možná už přetekla.

Stará láska...

Povídá se, že Lucie Benešová (48) v poslední době tráví hodně času na chalupě. Bez manžela. O čemž vypovídá i fakt, že novou chalupu nazvala „Beneška“.

Jako by s Matonohou už ani nepočítala. I na dovolenou vyráží pravidelně bez něj. A ještě je tu jedna věc.

Když nedávno dostala otázku, co dělá, když v televizi vidí svého bývalého partnera Filipa Blažka (49), její odpověď byla velmi zvláštní. V mnoha slovech se snažila popsat, že to s ní nedělá opravdu, ale opravdu nic.

Jako by k otci svého syna Luciána (26) stále něco cítila. Proč jinak používat tolik slov na něco, co se dá odbýt v jedné větě?

Herec ze seriálu Jedna rodina se s ní přitom docela často potkává, český herecký píseček je malý. Možná někde znovu přeskočila jiskra. Nebyli by první ani poslední bývalí milenci, kteří se zase začali tajně scházet.

Marná snaha?

Tím spíš, pokud by herečce doma chyběl zájem vlastního muže. Ještě donedávna to totiž vypadalo, že o svou krásnou manželku Matonoha nejeví snad ani zájem a vnímá ji spíše jako jistotu, která bude vždy doma, všechno zařídí, o vše se postará...

Nebylo by divu, kdyby taková pozice herečce nebyla po chuti. Spekulovalo se, že v posledních měsících dělala vše možné pro to, aby si přitáhla manželovu pozornost zpět. Nechala si udělat plastiku očních víček, tetovat se, formovala postavu a ve vnadných pózách se zvěčňovala na internet, kde sbírala komentáře plné obdivu...

Zatím se ale zdá, že na manžela nezabralo nic. Proslýchá se, že pro záchranu manželství dvojice už žádné kroky nepodniká. Přitom spolu mají syna Štěpána (17), dceru Laru (10) a adoptovanou dceru Sáru (23), díky níž už mají i roční vnučku.

Milenka?

Ochladnutí vztahů se zdá být už tak zřejmé, že se objevily i dohady o tom, zda si herec nenašel někoho jiného. Pokud by to tak skutečně bylo, mohli by být na cestě, ze které už není návratu do normálního vztahu. A rozvod bude nevyhnutelný.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden