Můj kousek štěstí

Rozvod považuje za největší prohru ve svém životě

Můj kousek štěstí

Hraje flákače, povaleče, mafiány, vrahy. Sám pracuje tak usilovně, že se občas ani pořádně nevyspí. 

Liberecký rodák se zajímavou minulostí, takový je sympatický vousáč Karel Zima, který vstupuje do našich obývacích pokojů pravidelně dvakrát týdně v seriálu Slunečná. Hraje Pavla Slaninu, truhláře, u něhož je však práce na posledním místě, nejraději vysedává v hospodě a pije jedno pivo za druhým. Ve skutečnosti je herec vytížený ažaž, před pandemií účinkoval ve dvanácti divadelních představeních, natáčel, moderoval, známe ho i ze seriálu Temný Kraj.

Těžká doba

Nejnověji účinkoval ve filmu Štěstí je krásná věc, kde si po boku krásné blondýnky Petry Hřebíčkové (41) zahrál zadluženého venkovana, který v loterii vyhraje obrovskou spoustu peněz. Karel Zima tíhl k herectví a muzice odmala, chodil do dětského pěveckého sboru, do dramatického kroužku, učil se na klavír a na trombon.

Při vzpomínkách na liberecké dětství se zasněně usmívá a vyjmenovává

Zbývá vám 78% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden