Můj čas na kafíčko

Rozvod rodičů Janu Preissovou bolel, sama pak manželskou krizi zvládla!

Můj čas na kafíčko

„Na ženě záleží, jak se řeší krizová situace, pokud k ní dojde. Já jsem v takových situacích kupodivu racionální.“

Už více než půl století mohou diváci obdivovat kouzlo osobnosti Jany Preissové (73). Herečka, která chtěla být původně baletkou nebo letuškou, dokázala zachovat chladnou hlavu i v době, kdy na její manželství padl stín!

Jedna z neoblíbenějších českých hereček Jana Preissová (73) chtěla být v dětství baletkou. Během základní školy ale onemocněla, takže tenhle sen se jí nesplnil. Mohla si na baletku alespoň částečně zahrát v populární dvojici komedií Jak vytrhnout velrybě stoličku a Jak dostat tatínka do polepšovny.

Babička byla jistotou

Herecké geny zdědila Jana po rodičích, i když nikdy profesionální divadlo nehráli. Byli ale nadšenými ochotníky. Jana neměla sourozence a jako malá byla spíš zakřiknutá a nijak se neprosazovala.

Hlavní útěchu nacházela vždy u své babičky, která pro ni měla vždy pochopení. Z rodičů pak měla lepší vztah s

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden