Moje sladké tajemství

Rozvod se na ní krutě podepsal!

Vztahy bohužel nejsou zrovna výsadou Gábiny Partyšové (40). Krásné moderátorce se rozpadla už dvě manželství a v současné době je podle všeho stále sama bez vážné známosti. Po prvním rozvodu s Josefem Koktou (61), který ji měl soustavně podvádět, byla prý rok závislá na prášcích na spaní.

Druhý rozvod s Danielem Farnbauerem (42) už měla zvládat podle vlastních slov lépe, přesto ale musela vyhledat pomoc psycholožky. Navíc, jak nyní vyšlo najevo, nebylo vše tak docela zalité sluncem jak tvrdila, protože po rozpadu posledního manželství Gábina výrazně zhubla a následně ji postihla těžká nemoc.

Zahrávala si s vlastním životem „Dostala jsem zápal plic. Nasadili mi několik antibiotik a neustále jsem ležela,“ přiznala moderátorka s tím, že až později zjistila, že vlastně prošla nemocí, na kterou se umírá.

To ji pochopitelně velmi vyděsilo. Nemoc ji srazila na kolena vloni před Vánoci, promluvila o svém stavu odhodlaně ale až nyní. Problémem byla totiž i její váha. Moderátorka vážila pouhých devětačtyřicet kilogramů, což hraničilo s podvýživou.

Byla nucena přibrat a tři měsíce nesměla cvičit. Asi jako pro každou ženu bylo i pro Partyšovou nesmírně těžké přihlížet tomu, jak se její tělo obaluje tukem. On má vše, ona nic Nikdo se nemůže půvabné moderátorce divit, že ji rozvod natolik poznamenal.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden