Moje šťastná hvězda

Rozvod Patrasové se zatím nekoná

Vypadalo to, že už jeden druhého nemohou ani cítit. Teď ale nastal zajímavý obrat.

Na konci loňského roku to vypadalo, že si DAGMAR PATRASOVÁ (66) a FELIX SLOVÁČEK (79) vyškrábou oči. Teď se ale zdá, že je vše zapomenuto a na lepší cestě.


Hvězda dětských duší Dáda vypadá spokojeně. Dokonce tvrdí, že je na ni manžel jako med. Jaký to obrat! Ještě před pár týdny nevyslovila jeho jméno, aniž by se ušklíbala.


Aby toho nebylo málo, tak spolu páreček vyrazil na luxusní chalupu v Českém ráji ve společnosti jejich dětí Aničky (27)Felixe ml. (39). Patrasová nešetřila superlativy. Nechala se slyšet, že Felix byl přesně jako ten chlápek, do kterého se zamilovala v osmdesátých letech.


Hlídala zvířata, Felix pařil


Podle jejich známých Dáda ani nešílela, když Felix vyrazil na silvestrovské vystoupení. Herečka a zpěvačka zůstala sama s fenkou Fatty a kočkou Miou. Prý sice litovala, že se Slováčkem nemohla jet, ale musela zvířata ochránit před hlukem z ohňostroje a petard.


Vypadá to, že rozvod se odkládá na neurčito.

Jindy by pobíhala po domě a řešila, s kým se zase její manžel objímá nebo pusinkuje. A dost možná by to řešila alkoholem, což je hlavní věc, kterou jí Slováček vyčítá. Teď? Nic! Klid, pohoda. Nakonec třeba ještě poděkují herečce Zuzaně Burianové (†75), která je před lety seznámila.

Pořád běhá za milenkou

Aby těch superlativů ale nebylo tolik. V zákulisí českého showbyznysu se povídá, že Felix si dal „pauzu“ jen kvůli tomu, aby nekazil dětem Vánoce. Říká se, že od Dády pořád utíká za milenkou a stále platí to, co řekl před časem – pokud se Patrasové nepůjde léčit ze závislosti na alkoholu, nedokáže si pokračování manželství představit.

Dá se to vůbec nepravit?

Pravda je, že Dádiny „vylomeniny“ byly často za hranou. Stačí si vzpomenout na její nedávnou autonehodu, při které jen zázrakem nikdo nepřišel k úhoně.

Nebo když ji značně „pod parou“ několik lidí podpíralo, aby z jednoho pražského baru vůbec došla k autu. Takže i když se stal malý vánoční zázrak, Felix s Dádou rozhodně nemají vyhráno. Uvidíme tedy, jak to nakonec dopadne.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden