Můj kousek štěstí

Rozvod si dala k padesátinám?

Na svobodu se třese únorová padesátnice Jana Adamcová (50). Nemůže se dočkat, až dá sbohem Jiřímu Adamcovi (73), kterého pojala za manžela v létě 2006 v Řecku.

Role svědků se ujali Dalibor Gondík (51) a Karel Gott (†80). Ten zazpíval novomanželům píseň Jdi za štěstím. „Tolik let jsem se na to těšila!“ jásala nevěsta v bílých šatech s modrými kytičkami.

Dvanáct roků totiž čekala, až se režisér rozvede s předchozí chotí. V současné době s podobnou netrpělivostí očekává také rozvod, pro změnu svůj vlastní.

Adamec, jako správný režisér, zůstává nohama na zemi.

Nebude to jednoduché, režisér se dal slyšet, že by rád manželství, v němž se narodili Daniel (16) a Jasmine Anna (13), zachránil. Zato bývalá mluvčí Babišovy vlády nikoli.

„Žijeme odděleně,“ říká stroze. Důvod, proč se vztah zbortil, si nechává pro sebe. „Bylo toho víc. Ale zatím to rozebírat nechci. Pokud vůbec někdy budu chtít,“ konstatuje.

Manželství, otřásajícímu se v základech, uškodila i její studijní cesta do Kolumbie, kde se seznámila se synem narkobarona Pablo Escobara (†44). Jsou prý kamarádi.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden