Moje šťastná hvězda

Rozvod Simony Babčákové je na spadnutí

Její manželství prochází velkou krizí

Přestože si své soukromí střeží natolik, že nikdo pořádně nezná jméno ani tvář jejího manžela, rodinu jí to pohromadě udržet nedokázalo. Herečce SIMONĚ BABČÁKOVÉ (43) se právě hroutí sen o spokojeném manželství. Na řadě je rozvod.

Na obrazovce ji vídáme velmi často. Hraje v několika seriálech, dostává filmové nabídky a věnuje se také herecké kariéře v divadle. Kolem jejího soukromého života je však spousta otazníků. Teď ovšem vyplouvá na povrch, že herečka už delší dobu řeší manželskou krizi a vypadá to, že se žádná náprava nechystá.

Naopak. V rodině u Babčáků se schyluje k rozvodu. Otec jejích dvou dětí, pětileté dcery JOSEFÍNY a desetiletého ALBERTA, se od rodiny odstěhoval, a přestože se okamžitě nerozešli, bylo velmi pravděpodobné, že akce tohoto typu je začátek konce.

A to se přesně stalo. Namísto aby odloučení vztahu prospělo, začal krachovat. Nic neprozradí Babčáková byla v minulosti spatřena s neznámým mužem se psem, jestli se však jednalo o jejího partnera, si netroufl nikdo říct.

Simona, která září například v seriálu Ohnivé kuře v roli zlé macechy, se k situaci jako vždy nijak nevyjadřuje. O něco výřečnější byl její manažer IGOR KOZÁK. „Víte, se Simonkou je to v těchto věcech složitější,“ vysvětluje s tím, že se na ni prý nemáme zlobit.

Její manželství prochází velkou krizí. Dvojice už dokonce žije nějaký čas odděleně. Kariéra jí jen kvete, což se ale nedá říct o jejím soukromí. Kdo za to může? Nabízí se otázka, jestli za rozpad manželství nemůže Babčákové profesní vytíženost.

Vzhledem k jejímu pracovnímu tempu doma asi tolik času trávit nebude, a pokud její muž počítá každý den s teplou večeří na stole, má pravděpodobně smůlu. Do hry mohl také vstoupit někdo třetí, kdo má na pana Tajemného více času.

Vzhledem k tomu, že se od rodiny odstěhoval, je jedna z možných variant, že to bylo rovnou do bytu a také náruče jiné ženy. Dlouholetý vztah údajně ukončila právě herečka. Na to, co ji k tomu doopravdy vedlo, si budeme muset ještě počkat.

Je tajemný muž na fotografii Simony manžel?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden