Můj kousek štěstí

Rozvod už zaklepal na dveře

Manželství jim na řeckém ostrově posvětil sám Karel Gott (†80). Teď se ale po letech zdá, že už ho mají v rukou rozvodoví právníci. I taková manželství se mohou rozvést, i kdyby jim to nikdy nikdo nepředpovídal. A tak to vypadá, že i vztah Jiřího (73) a Jany (49)  Adamcových dospěl do svého finále.

Je to krize!

O krizi v manželství televizní moderátorky a o generaci staršího režiséra se spekulovalo dlouho. Už před dvěma lety média obletěla zpráva, že se Adamcová měla odstěhovat z manželského lože. A zatímco její muž ohledně manželských problémů mlžil, jak se jen dalo, jeho manželka veřejně přiznala, že krizí si prochází.

„Manželská krize mezi námi stále trvá. Věřím, že to neskončí rozvodem,“ řekla otevřeně bývalá sportovní moderátorka, která má s režisérem seriálu Sanitka dvě děti – syna Daniela (15) a dceru Jasmine Annu (12). Právě kvůli mateřským povinnostem pověsila Jana před lety svou kariéru na hřebík a stala se ženou v domácnosti.

Lezli si na nervy?

Její muž byl v té době jedním z nejžádanějších režisérů a v práci trávil i osmnáct hodin denně. Pak ale zájem o jeho práci začal klesat a z ničeho nic byl se svou ženou celé dny doma. Rodinná idylka se ale podle všeho nekonala.

Taková radikální změna se na jejich vztahu podepsala jinak a Adamcová sama přiznala, že v té době jisté problémy v manželství nastaly. Vše se ale mělo vyřešit tím, že nastoupila opět do práce. Přijala post tiskové mluvčí na Úřadu vlády a zničehonic to byla ona, kdo pro pracovní povinnosti měl méně času na rodinu.

Dělení majetku

Péče o děti a domácnost tak najednou spadla na Adamce, a jak se zdá, krizi to jen prohloubilo. Už loni v létě vyrazili na dovolenou každý zvlášť a letošní prázdniny nejsou výjimkou.

Navíc to vypadá, že manželé už žijí nějakou dobu odděleně a dle některých informací mají mít za sebou už první rozvodové stání. Jejich vztah tedy zřejmě míří do rozvodové cílové rovinky.

Zajímavé ale bude především dělení majetku, v němž hraje roli více než jen jedna nemovitost. Ve hře je například velká rodinná vila na Hanspaluce, tedy v jedné z nejlukrativnějších částí Prahy či dům na Floridě, který si před lety pořídili. Takový je konec vztahu, který si oba vyvzdorovali.

Jana na svého budoucího manžela čekala jedenáct let, v době jejich seznámení byl totiž ženatý a měl tři děti. Nakonec se však přece jen rozvedl a svou dlouholetou milenku si vzal za ženu na romantickém ostrově v Řecku. Za svědka jim šel Karel Gott.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden