Můj čas na kafíčko

Rozvod Veroniky Žilkové a Martina Stropnického pozastavil spor o výživné pro dceru!

Můj čas na kafíčko

Vzali se před patnácti lety, prožili spolu dobré i zlé, ale konec je poznamenán zradou.

Pro Veroniku Žilkovou (61) a Martina Stropnického (66) byla jejich svatba už třetím vstupem do manželství v životě. Ani tentokrát ale nemá vztah šťastný konec, vina je ovšem hlavně na straně partnera.

Herečka Veronika Žilková (61) to rozhodně neměla v životě jednoduché. Hodně ji ovlivnila přísná katolická výchova doma. Měla dokonce v úmyslu vstoupit do kláštera, pak ale prý dostala první pusu od kluka a tenhle plán vzal za své.

V devatenácti letech prožila první milování. V jednadvaceti se seznámila s režisérem Jiřím Hanychem (64), nejprve pracovně, ale rychle to přešlo do milostného vztahu. Otěhotněla s ním, do svatby se jí ovšem příliš nechtělo.

Nemohla ovšem žít s Jiřím „jen tak“ nebo být dokonce svobodnou matkou, to by doma nepřipustili. Vdala se, i když věděla, že

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden