Můj čas na kafíčko

Rozvodem manželka z Roberta De Nira vytřískat miliony dolarů!

Můj čas na kafíčko

Nejprve se chtěl rozvést, pak žádost stáhl a znovu si ženu symbolicky vzal.

Oscarový herec Robert De Niro (77) měl na ženy vždy speciální vkus. Líbily se mu partnerky s tmavší pletí. Proto si jako druhou ženu vybral Grace Hightower (65).

Vynikající americký herec Robert De Niro (77) vyrůstal v uměleckém prostředí. Matka byla malířkou a básnířkou, otec sochařem a malířem. Rodiče se rozvedli a Robert byl svěřen do péče matce, ale s otcem se dál stýkal. Právě on ho naučil lásce k filmu.

Poznal ji v Londýně

V mládí vystřídal Robert spoustu škol, žádná mu nevyhovovala. Postupně ho plně dostalo herectví. Když mu bylo šestnáct, zapsal se do hereckých kurzů. Jeho velké chvíle přišly v sedmdesátých letech, kdy se díky filmům jako Kmotr II. nebo Taxikář dostal do hollywoodské první ligy.

Stejně jako spousta dalších celebrit byl Robert účastníkem některých skandálů. Největší problémy měl v roce 1988, kdy ho ve Francii vyšetřovali kvůli stykům s prostitutkami. Nebyl sice nakonec z

Zbývá vám 72% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden