Můj kousek štěstí
Rozvrátí další manželství?
Rozvrátí další manželství?

Mnoho lidí má za to, že je Dana Batulková (62) učiněná světice. Podle lidí z jejího okolí je to ale trochu jinak. Když jí o něco jde, zejména o muže, je prý schopná jít přes mrtvoly.

Od chvíle, kdy se sešli Dana Batulková a její bývalý muž David Prachař (61) v seriálu Slunečná, spekuluje se o tom, že na něj herečka dělá oči a nejraději by ho odloudila své sokyni v lásce, Lindě Rybové (44). Otázkou ovšem je, zda o něj má opravdu zájem, nebo chce jen mezi manžele vrazit klín nedůvěry a žárlivosti a jejich vztah, který dlouhodobě prochází krizí, definitivně rozvrátit.

Ti, kteří neznají okolnosti rozchodu Batulkové a Prachaře by ji nepochybně podpořili, aby Rybové její zradu oplatila. Jenže se objevily šokující informace o tom, jak to mělo být ve skutečnosti. Tím, kdo rozvrátil hned dvě manželství, by tak totiž nebyla Rybová, nýbrž sama Batulková. Jen se to prý snažila utajit, aby pravda nevyšla najevo.

Nechávala se litovat

Batulková líčila, jak bylo před dvaceti lety těžké zůstat sama s dvěma dětmi Jakubem (36) a Marianou (26) těsně před Vánoci. Vzbuzovala lítost nejen mezi kolegy, ale i mezi fanoušky. „Patřím k první generaci, která zažila ten velký rozvodový boom,“ uvedla před lety Batulková s tím, že až muži její generace objevili kouzlo výměny za mladší model. Jaksi ale zapomněla, že tím, kdo měl jako první nahradit svého životního partnera, byla ona. Batulková měla být Prachařovi nevěrná minimálně jednou, a co víc, s dnes již bývalým divadelním režisérem Jankem Uhrinem (64) dokonce prý dva roky žila. „Ano, žil jsem nějaký čas s Danou, to klidně přiznám,“ uvedl po letech Uhrin.

Dále Uhrin řekl, že si přesně nevzpomíná, kdy to bylo, ale byl si jistý, že to mohlo být pár let před rokem 2000. To vše se tedy podle všeho odehrálo ještě před rozvodem herečky. Románek se navíc Batulkové nevydařil, jenže když se vrátila zpátky, vztah byl narušený natolik, že se ho slepit nepodařilo. Prachař se zamiloval do Rybové, která s Danou sdílela divadelní šatnu a zatoužil si ji vzít.

Rozbila dvě rodiny

Batulková, která hoří nenávistí k Rybové a obviňuje ji, že rozbila její rodinu, sama předtím provedla něco podobného. Uhrin byl totiž v době jejich románku ženatý s kamarádkou Dany, Lucií Bělohradskou (65).

To manželství se pochopitelně rozpadlo, stejně jako v případě Batulkové. A Dana? Zabývala se hlavně svými trably. „Určitě jsem ale nezahořkla tak, že bych myslela, že ten, co mě opustil, je jediný na světě,“ nechala se slyšet Batulková a hned po rozvodu ulovila o dvanáct let mladšího režiséra Ondřeje Zajíce.

Související články
Nedávno jsme vás informovali o tom, že společná hudební kariéra Evy Ševčíkové (53) a Václava Ševčíka (70) je u konce. Duo Eva a Vašek spolu přitom vystupovalo dlouhých 34 let. Nyní se ovšem ukázalo, že se rozešli nejenom pracovně, ale i jako manželé. Na konci července  se totiž rozvedli! Václav Ševčík v rozhovoru prozradil, co tomu […]
Můj kousek štěstí / 16.9.2024
Herečka ze seriálu Ulice podle mnoha lidí dráždí hada bosou nohou. Adéla Gondíková (50) se totiž v poslední době dost často naváží do manžela. Nedávno ho třeba nazvala pobudou a k fotce, kterou umístila na sociální sítě, umístila písničku „Průša je úchyl“. Jindy zase o Jiřím Langmajerovi (58) tvrdí, že je starý apod. Povídá se, […]
Zásnubní prstýnek nosí herečka Alice Bendová (50) ze seriálu Jedna rodina už skoro čtyři roky, ale k oltáři zatím nedošla. A svatba přitom měla být letos! Svatbu s mladším partnerem Michalem Topolem (38) plánovala Alice Bendová (50) na Kanárských ostrovech, kde vlastní apartmán. Měla se konat údajně loni v zimě, pak tento rok v létě. Nakonec ji ale zase odložila, […]
Moje šťastná hvězda / 16.9.2024
S rakovinou, která se jí vrátila, bojuje Anna Slováčková (28) jako lvice. Prognózy nejsou úplně růžové, přesto se nevzdává, což je podle mnohých jedna z cest k uzdravení. Zpěvačka navíc přiznala, že je zamilovaná. Jejím vyvoleným je baskytarista z její kapely Matěj Růžička. Dlouho se jen kamarádili, než zjistili, že k sobě cítí víc. „Chtěla bych stihnout svatbu,“ nechala […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz