Můj kousek štěstí

Rozvrátí manželství Prachařových opět milenec?

Bývalý milenec modelku pronásleduje dál. Manželství Prachařových je opět v ohrožení!     Už to vypadalo, že v manželství modelky Agáty Prachařové (32) a herce Jakuba Prachaře (34) konečně zavládl klid.

. Už to vypadalo, že v manželství modelky Agáty Prachařové a herce Jakuba Prachaře konečně zavládl klid. V uplynulém roce si prošli hlubokou krizí a chvílemi to vypadalo, že se jejch vztah definitivně rozpadne.

Prachař se od Agáty dokonce na čas odstěhoval. Kritickou situaci zavinil provalený údajný románek modelky s fotografem Dereckem Hardem (32). Dokonce se spekulovalo, zda on není otcem dítěte, které Prachařová čekala.

Nakonec však ustaly emoce a dvojice se usmířila. Velký podíl na tom mělo nejspíš právě očekávané miminko, které je skutečně Prachařovo. Teď se ale nad rodinou znovu stahují mračna.     Na scéně se opět objevil dotyčný mladík, s nímž Agáta měla mít poměr.

Dereck Hard uspořádal výstavu, která má být inspirována právě jeho láskami, kde hraje hlavní roli právě Prachařová. A hlasitě o tom vykřikuje do světa.     "Inspiroval jsem se svým životem, svými přáteli a hlavně ne příliš ideálními vztahy.

První část je věnovaná mé lásce a velmi komplikovanému vztahu z roku 2016," uvedl. A pokračoval: "Minimalistická zátiší jsem nafotil minulý prosinec pro jednu hoku, do které jsem byl zamilovaný.

Nejenže tenhle vztah nevyšel, mělo to ještě dost nemilé následky." Jasně mířil na v médiích propíraný vztah s Agátou.     Je evidentní, že zatímco modelka pletky s fotografem nejspíš považovala za šlápnutí vedle, on bral jejich lásku podstatně vážněji.

Je ale zřejmé, že rozebírání nehezké minulosti manželství Agáty a Jakuba nyní rozhodně neprospěje. I když modelka před novináři říká, že svého manžela Jakuba s nikým nepodvedla, srdceryvná slova Derecka Hrarda to dost zpochybňují.

Je zřejmé, že v pohodovém manželství může být tak rázem oheň na na střeše.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden