Můj kousek štěstí

Rozvrátí si Dana Morávková manželství?

Její vztah působí idylicky. Ale jak známo – nikdo není dokonalý...

Nedávno oslavili pětadvacet let od svatby. Udržet manželství je pro ně ale asi sem tam složité.

Třeba když se Dana Morávková (51) svlékne v sauně do plavek a ukáže, že i po padesátce vypadá skvěle. Skladatel Petr Malásek (58) si pak sice může gratulovat ke krásné ženě, na druhou stranu to znamená, že si na herečku z Ordinace v růžové zahradě brousí zuby i mnohem mladší chlapi.

Už loni způsobila poprask, když se svlékla do korzetu v Divadle Bez zábradlí a osedlala si Josefa Cardu (67). Možná i proto prý nebyl hudebník snímky své drahé polovičky příliš nadšený. Vyrojily se hlasy, že si tím Morávková rozvrací manželství.

Fotkou v plavkách potěšila oko svých fanoušků na sociálních sítích.

Románek s Čenským?

Třeba si Malásek uvědomil, že by jeho manželka mohla podlehnout někomu, kdo jí místo na klavír zahraje ódu se svými svaly a charisma. I když herečka působí nepřístupně, mluví se o tom, že to není tak úplně pravda. Někteří lidé tvrdí, že v manželství s Maláskem mohla klidně mít hned několik románků.

Například s dlouholetým kolegou Janem Čenským (62), s nímž momentálně moderuje Víkendovou Snídani na Nově. O tom, že pohádkový princ není žádný svatoušek svědčí i to, že ho v roce 2008 fotografové přistihli s ženou, která rozhodně nebyla jeho manželkou.

Špinavé prádlo

Faktem zůstává, že na Morávkovou ani Maláska nikdy žádný skandál nepraskl. Pokud měli problémy, vyřešili si je doma. Možná to udělají i tentokrát.

Také je ale možné, že míra jednou přeteče. Stalo se to u mnoha párů. Pak se nemusíme stačit divit, co všechno se začne prát na veřejnosti. Za tu dobu se mohlo nastřádat hodně špinavého prádla.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden