Moje šťastná hvězda

Rudolf Hrušínský nejmladší: Podezírali ho z protekce

Herectví mu bylo předurčeno. RUDOLF HRUŠÍNSKÝ nejmladší (48) byl čtvrtým nositelem slavného hereckého jména. Věděl celkem brzy, čemu se chce v životě věnovat.

Herec Rudolf Hrušínský nejmladší (48) má herectví zkrátka v krvi. Jeho tatínek, Rudolf Hrušínský mladší (72), ho ke hraní vedl už od útlého věku. Byl v něm vidět potenciál, ale ani přesto se nevyhnul podezřívání z protekce, a to právě kvůli jeho slavnému příjmení.

Hrál i s otcem

Poprvé se Hrušínský před kamerou objevil v komedii Pánská jízda. Tou dobou mu bylo pouhých třináct let, ale díky svým hereckým kořenům mu hraní ani natáčení snad nikdy nedělalo problém. V čtrnácti se začal také trochu věnovat dabingu a v patnácti si dokonce zahrál po boku svého tatínka, a to ve filmu Vesničko má středisková. Nejvíc se však Rudolf proslavil ve filmu Discopříběh, kde si v sedmnácti letech zahrál hlavní roli učně Jirky.

Nedokončil studium

Film sklidil obrovský úspěch a z něj se stala hvězda tehdejší doby. Podle jeho přátel a známých mu prý tou dobou sláva trošku stoupla do hlavy, a proto prý nedokončil studium na konzervatoři a raději dál hrál.Zřejmě se mu to ale vyplatilo, protože si poté zahrál například v pokračování Discopříběhu, ve Svatbě upírů a také v komedii Byl jednou jeden polda. Vzdělání mu prý nějak neschází. Dnes už sice nedostává tolik rolí jako kdysi a nesklízí takový obdiv, ale prý mu to nevadí a má se dobře.Údajně si vzal bohatou ženu, takže se do práce hrnout nemusí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden