Můj čas na kafíčko

Ruku v roce bojovali Anna K. a její přítel s partnerčinou nemocí i se smrtí blízkých!

Můj čas na kafíčko

Ve chvíli, kdy se dozvěděla tvrdou diagnózu, byl její přítel s ní!

Někteří lidé toho vytrpí v osobním životě víc než ostatní. Zpěvačka Anna K. (55) mezi ně patří. Musela se vyrovnat se smrtí svých blízkých i se zákeřnou nemocí. Naštěstí má skvělého partnera, hudebníka Tomáše Varteckého (50).

Po rozvodu rodičů se Lucianna Krecarová, jak zní skutečné jméno Anny K., přestěhovala s maminkou do Prahy. Bylo jí tehdy pouhých šest let. S otcem se ale dál stýkala a právě díky němu začala v osmi letech svoji kariéru v muzikálu Kytice na jevišti divadla Semafor.

Brutální zásahy do života

Bylo samozřejmostí, že Lucianna šla studovat na konzervatoř. Ještě v době studia, které se jí protáhlo z šesti roků na devět, jí potkala první krutá ztráta. V pouhých 44 letech přišla o maminku. Ta odložila operaci doporučovanou lékaři a zemřela na rakovinu prsu.

Stejná nemoc ji později v životě připravila o manažerku nebo o velkou kamarádku. A aby toho nebylo málo, rakovinou onemocněla i matka jejího dlouholetého partnera Tomáše Varteckého. Anna K. se o její nemoci dozvěděla jako první – lékařka jí pak odhalila krutou pravdu, že její

Zbývá vám 76% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden