Můj čas na kafíčko

Ruší svatbu kvůli drahému rozvodu?

Když poprvé přeskočila jiskra mezi tenistkou Lucií Šafářovou (34) a hokejistou Tomášem Plekancem (38), byl v té době Tomáš ještě ženatý se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou (41).

Začátek jejich vztahu ale nebyl vůbec idylický kvůli blížícímu se rozvodu, kde se měla řešit péče o jejich dva syny. Šafářová byla pro hokejistu od samého začátku velkou oporou a tato životní zkouška je prý utvrdila v přesvědčení, že k sobě patří a budou si rozumět.

Lucie Vondráčková (41).

I když se jejich vztah jeví jako harmonický opak je pravdou. Lucie přiznala, že mezi nimi panuje rivalita, a to i v úplně běžných věcech. Nerozdělí je nakonec jejich soutěživost?

Lucie Šafářová (34).

Sportovci se nezapřou

Kromě toho, že je pojí láska ke sportu, spojuje je i zdravá soupeřivost. Ani jeden se nechce nechat zahanbit před partnerem, a tak poměřují síly i v tak obyčejných věcech, jako je třeba uspávání jejich dcery Leontýnky (1). Z jejich her „kdo s koho“ vynechávají hokej a tenis.

„V těch svých sportech jsme totiž oba dva tak dominantní, že to ani nejde,“ přiznala Šafářová. O Tomášovi se ví, že toho moc nenamluví, a tak hlavní slovo u nich doma má Lucie. Role poslušného manžela se mu prý ale docela zamlouvá. Nabízí se tedy otázka, jestli chystané zásnuby byly Tomášovým nápadem a nenatlačila ho do nich energická přítelkyně...

Bude vůbec svatba?

Těžko říct, jestli s jejich tak odlišnými povahami ustojí manželství. Co se ale rozhodně Plekancovi nedá upřít, je velká odvaha.

Po prvním nevydařeném sňatku s Vondráčkovou na manželství patrně nezanevřel a svou partnerku loni požádal o ruku! Přestože byla žádost romantická, rozhodně u bouřlivé dvojice neproběhla v klidu!

„Málem jsme vyhořeli. Měli jsme lampion štěstí ve tvaru srdce, ale odletěl, kam neměl,“ směje se Lucie. A kdy bude veselka ve sportovním stylu? Oba se shodli na tom, že vzhledem k současné situaci na to netlačí a patrně se budou muset při organizaci svatby držet dost při zemi.

„Tomáš měl drahý rozvod. Takže do druhé svatby už nebude chtít tolik investovat,“ nechala se slyšet tolerantní Lucie.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden