Můj kousek štěstí

Ruší všechny své koncerty

Bojem s osudem dává příklad i ostatním.

Když není zpěvačka stoprocentně fit, zpívat prostě nemá. Takové vysvětlení má jedenáctinásobná slavice pro své fanoušky, kteří se těšili na její letošní koncerty.

Hana Zagorová (75) je zrušila všechny, a to i ten 16. června v O2 areně, kde ji čekal vůbec první společný koncert s jejím manželem Štefanem Margitou (65). Pořadatelé se k jejímu rozhodnutí stavějí chápavě, s tím, že zdraví je přece jen na prvním místě.

Spoustu energie jí vždy dodávala podpora publika.

Veřejnost ví dobře, že Hanička Písnička prodělala před rokem těžký Covid-19, komplikovaný ještě jejím chronickým onemocněním, poruchou krvetvorby. Musí docházet na transfuze.

Zlepší se její stav alespoň natolik, aby v červnu pozdravila byť jedinou písničkou příznivce Karla Gotta (†80) při koncertě na počest legendy? To prý je ještě daleko, nicméně z jejích slov je cítit naděje.

„Nebojte! Žiju a nejsem v žádné nemocnici. Jsem doma se Štefanem a máme se dobře!“ hlásí. A dodává, že zájem o ni ji stále těší a dodává jí sílu. Přestože jí doktoři nařizují odpočívat, se svými fanoušky se Hana Zagorová setkává alespoň díky internetovému pořadu Rande.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden