Můj kousek štěstí

Daniela Písařovicová: Růžové brýle jsou pryč?

Daniela touží po dítěti, nejdříve by ale měla zvolnit své divoké pracovní tempo.

Rozpory ve vztahu s Ondřejem Brzobohatým (40) prý nabývají na síle. Ti dva spolu už téměř rok žijí, prvotní zamilovanost odplouvá, a tak zvolna odkládají růžové brýle a vidí se takoví, jací doopravdy jsou.

Ondřej je bohém, umělec, herec, hudební skladatel, zpěvák. Coby dítě z herecké rodiny zdědil sklon k bohémskému životu a určitou lehkomyslnost.

Díky čerstvé lásce působili jako ideální pár, teď se ale objevují první mraky.

O práci se bát nemusí, má jí, coby slibný autor muzikálů, až nad hlavu, občas je naopak rád, když si od ní trochu odpočine. Moderátorka Daniela Písařovicová (44) je jiná, nebývale zodpovědná, svědomitá, skoro až posedlá prací.

Všechno má do puntíku naplánované. „Já žiju, neřekl bych s workoholičkou, ale moje přítelkyně je velmi zaměstnaná žena,“ konstatuje muzikant.

Je v tom však krom obdivu cítit i osten výčitky. Dává snad moderátorka práci přednost před mužem svého života? To zhýčkaný hudebník, jemuž fanynky leží u nohou, ponese těžce.

Hořce poznamenal, že sám se zodpovědností zápolí, kalendář pro něj více méně nic neznamená, někdy se přistihne v bohémském světě. Tak hlavně aby do něj zcela neutekl, když je jeho nadmíru svědomitá přítelkyně pečená vařená v práci.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden