Můj kousek štěstí

Řvali na ni před domem

Na dramata spojená s výkonem povolání si půvabná rusovláska už pomalu zvyká. Ne všechno jde ale snadno. Například svléknout se před kolegou a udělat svíčku je pro silné povahy.

Herci, ti se mají, říkají si občas lidé se závistivým povzdechem. Těch peněz! A hřejí se na výsluní popularity, když je zastaví policisté, odpustí jim pokutu a ještě jim s přátelským úsměvem zasalutují…

Ale není všechno zlato, co se třpytí. Vyprávět by o tom mohla Denisa Nesvačilová, která je ráda, že se z „výhod“ své profese zatím ještě nezbláznila.

Představte si, že pospícháte z práce domů, těšíte se dejme tomu na horkou koupel, dobrou večeři a usínání s knihou, když tu spatříte před vlastním domem rozzuřeného chlapa, který strašně křičí. Bohužel na vás. Všude kolem se otevírají okna a vykukují zděšení sousedé. „Jeden pán na mě řval před barákem,“ svěřila se zrzka.

Bylo to kvůli Slunečné, v níž Denisa představuje Karolínu, která se zamilovala do hlavního hrdiny. Jenže ten miluje jinou, Týnu Popelkovou, a diváci této ústřední dvojici drží palce. Asi proto onoho křičícího pána vykolejilo, že chce Denisa takovou lásku pokazit, a počkal si na ni před domem.

Proč mu natolik splývala realita s televizním seriálem, na to by musel odpovědět jeho psychiatr. Křikloun není sám, koho zasáhlo, že se zrzka v seriálu uchází o milionáře Janka. „Diváci mi kvůli tomu psali hrozné věci a nejspíš ještě budou psát,“ říká herečka.

Nejhorší scéna

Nejhorší, co ji potkalo, bylo natáčení filmu Přes prsty, kde hraje plážovou volejbalistku. Byla pořád v plavkách. Přišlo i větší utrpení: milostná scéna s Vojtou Dykem (35). „Byla jsem úplně, ale úplně nahá a dělala jsem svíčku. A on to měl hezky nasvícený a všechno to viděl.

I když jsem ho prosila, aby si to v hlavě nějak rozmazal, podíval se na všechno a ještě to okomentoval. To byla moje nejhorší milostná scéna za dosavadní kariéru,“ říká Denisa. „Takových milostných scén podle mě moc hereček netočilo.“

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden