Můj čas na kafíčko

Ryan Reynolds neunesl úspěchy Scarlett Johansson v době, kdy byla slavnější než on!

Kdyby si bývali pár let počkali, mohli prožít velké úspěchy společně!

Patří k nejslavnějším a nejlépe placeným hercům současnosti. Mohl z nich být skvělý pár, ale manželství Scarlett Johansson (33) a Ryanu Reynoldsovi (41) bohužel nevyšlo.  

Skandinávské jméno má krásná Scarlett Johansson po svých předcích z Dánska. Kromě toho jí v žilách proudí i ruská nebo polská krev. Na filmovém plátně zaujala už v době dospívání, kdy si zahrála ve filmu Roberta Redforda (81) Zaříkávač koní. Od té doby její kariéra stoupá vzhůru opravdu hodně strmě. To Kanaďan Ryan Reynolds si musel na úspěch hodně dlouho počkat. Na vrcholu slávy je vlastně až dnes, díky komiksové roli ve filmu Deadpool. Možná se před kamerou sejde i se Scarlett, která hraje také jednu ze superhrdinek. V době, kdy prožili tříleté manželství, ale byla jejich popularita rozdílná. Možná právě to byl jeden z důvodů, proč vztah skončil rozvodem.

Svatbu měli v divočině!

Ryan byl nějakou dobu zasnoubený se známou kanadskou zpěvačkou Alaniss Morissette (43). S tou se setkal v roce 2002 na večírku u Drew Barrymore (43). O dva roky později se schylovalo ke svatbě, ale nakonec se pár rozešel. Bylo to krátce předtím, než začal být Ryan vídán ve společnosti Scarlett. Mezi dvojicí byl věkový rozdíl osmi let, což je celkem normální nejen v Hollywoodu. Vypadalo to, že se oba herci vrhli do vztahu přímo po hlavě. Do roka požádal Ryan Scarlett o ruku, shodou okolností zrovna v době, kdy natáčel svoji úspěšnou komedii Návrh - tam předstíral svatbu se Sandrou Bullock (53). Scarlett prohlásila: „Nebyla jsem tím překvapená, naopak jsem byla nadšená. Která žena by potěšeně nejásala, když dostane diamantový prsten?“ Svatba se konala jen v okruhu rodiny a přátel v rodné zemi Ryana, tedy v Kanadě, na celkem odlehlém místě v divočině. Herec později v televizním pořadu popisoval: „Byli tam medvědi, orli, velryby, připadal jsem si jako ve filmu.“ Scarlett prodala svoji vilu v Hollywood Hills a společně s Ryanem koupili dům za tři miliony dolarů v Los Angeles. Rychle se ale začaly ukazovat zásadní překážky v rozvíjení manželství. Tou první byl nabitý pracovní program dvojice. Neustále natáčeli další a další filmy, ale ne dohromady. Nemohli tak spolu trávit moc času. A dalším faktorem bylo, že Scarlett začala být výrazně úspěšnější než Ryan, což každý chlap dost těžce nese.

Scarlett rozjela kariéru lépe.

Chtěl jí mít pod kontrolou

Scarlett později potvrdila, že manžel ztrácel sebevědomí při srovnání toho, jak rozdílný měli oba úspěch v kariéře. „Herci, když natočí propadáky, které lidé odmítnou, berou si to často dost osobně,“ konstatovala. „Mají pocit, že je nikdo nechce. A manželství zvládne jen člověk, který se je jistý sám sebou nejen v lásce, ale i ve své práci.“ Kdyby si bývala pár let počkala nebo kdyby měl Ryan dostatek trpělivosti a sebevědomí, mohlo vše nakonec dopadnout dobře. V současné době je totiž herec opravdu na vrcholu své kariéry. V roce 2012, když se pár rozváděl, tak spíš jen „šlapal vodu“, zatímco Scarlett se stávala megahvězdou. Později, když už bylo po rozvodu, vyplynuly najevo další příčiny krachu. Ryan prý chtěl mít neustále svoji ženu pod kontrolou, byl výrazně dominantní a muselo být vždycky po jeho. To Scarlett špatně snášela. A nelíbilo se jí také, že Ryan žárlí na její přátelství s mužskými herci.

Že už se neožení? Stačily na to dva roky!

Ryan a Scarlett spolu byli naštěstí jen krátce a nestačili si mezi sebou vytvořit žádné nepřátelské napětí. Rozvod tedy proběhl bez problémů. Dva dny před Štědrým večerem Ryan podal žádost a Scarlett ji okamžitě podepsala. Herec okamžitě poté prohlásil, že už se nikdy znovu oženit nehodlá. Pak ale dodal, že jeho rozhodnutí není definitivní, protože všechno se dá přehodnotit. A Ryan to přehodnotil brzy: už dva roky nato přivedl k oltáři jinou herečku, Blake Lively (30). Jak to vypadá, tentokrát šlo o trefu do černého, protože jsou spolu už šest let a mají dvě děti!

S Romainem už dnes také není.

Scarlett to nevyšlo ani na druhý pokus

Úspěšná a atraktivní herečka jako je Scarlett dlouho sama po rozvodu nikdy nezůstane. Rok poté, co definitivně skončil její vztah s Ryanem, se zamilovala do vlastníka reklamní agentury Romanina Dauriaca (36). Myslela to s ním vážně, protože mu přivedla na svět dceru – měsíc po porodu si ho pak vzala. Jenže po pěti letech už bylo zase všechno jinak. Tentokrát to byla Scarlett, kdo podal žádost o rozvod. A nebylo to jednoduché, protože nyní tu bylo dítě, o které sváděli soudní boj. Herečce je dnes 33 let a určitě se vdá nejméně ještě jednou!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden