Rybí krokety s bylinkovým dipem

Do rybích kroket můžete použít maso z kterékoli ryby.


Suroviny:


500 g rybích odřezků


1 velká cibule 


500 g brambor


4 lžíce hladké mouky 


2 vejce 


čerstvý kopr nebo petrželka


olej na smažení


150 ml zakysané smetany


1 lžíce citronové šťávy


Postup:


V míse smíchejte nasekané nebo namleté rybí maso, na kostičky nakrájenou cibuli a rozmačkané uvařené brambory. Přidejte mouku a vejce podle potřeby tak, aby vznikla pevná a dobře tvarovatelná hmota. 


Přidejte sůl a pepř podle chuti, přisypejte petrželku nebo kopr a těsto propracujte. Vytvarujte menší placičky. V pánvi rozpalte olej a krokety osmažte. Do zakysané smetany přidejte sůl, pepř, zbytek bylinek a citronovou šťávu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden