Moje sladké tajemství

Rybová překvapila zvláštní mánií

Její muž si posteskl, že to s ní nemá vůbec jednoduché.

Krásná herečka Linda Rybová (47) trpí zvláštní úchylkou. U ní doma to vypadá pokaždé jinak. Sama přiznala, že má zvláštní mánii. To potvrdil i její manžel David Prachař (63) a zároveň si posteskl, že to doma nemá vůbec jednoduché.

Důvod je prostý. Svou manželku sice nadevše miluje, ale Rybová (47) má bohužel vlastnost, která by se asi nelíbila každému. Herečka trpí zvláštní mánií, která je pro ostatní jen těžko pochopitelná. Jak sama přiznala, několikrát do roka celý byt přestaví, přeskládá nábytek a vymění všechny pokoje.

Prachař může být rád, že stěhuje jen nábytek.

Na nábytek potom dává ponožky, aby nepoškodila podlahy a nábytek tak mohla lépe sama přestěhovat. Ponožky už se pak ani nesundavají, dodala s úsměvem. Rybová by se tak z fleku mohla živit jako bytový designér.

Snad Linda nenavleče ponožky i jemu...

Podle Prachaře (63) už většinu ponožek nemají v prádle, ale na nábytku, protože když to na herečku přijde, zkrátka se jde stěhovat. Ráno se probudí a je v cizím bytě, kde je zase všechno jinak, stěžuje si Prachař, protože zbytek dne pak hledá své věci. Abychom ale byli féroví, ani herečka to nemá s manželem zrovna jednoduché.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden