Můj kousek štěstí

S bývalou tanečnicí mu to klape více než třicet let

Můj kousek štěstí

Své budoucí ženě musel dlouho nadbíhat, ale stálo to za to, jejich manželství je dnes jedním z nejstabilnějších v našem showbyznysu

Už více než třicet let tvoří pár, který je ozdobou každé společenské akce. Přitom začátky jejich vztahu nebyly vůbec jednoduché a herec se musel hodně snažit, aby si ho jeho vyvolená všimla. 

Bavič, herec, dabér, moderátor či zpěvák. Martina Dejdara znají diváci napříč generacemi. Mohlo by se zdát, že mu všechny ženy padaly k nohám. Avšak jemu se dlouho líbila jen jedna jediná, a ta zrovna do zástupu jeho fanynek nepatřila. Ba co víc, na to, aby ji získal, si musel dlouho počkat.

Cesta ke slávě

Tatínka Martina Dejdara si jistě mnozí z nás vybaví coby prezidenta italského JZD ze slavné komedie Slunce, seno, erotika. Ač svou roli ve filmu sehrál perfektně, hercem ve skutečnosti nebyl, jeho pravá profese měla

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden