Můj kousek štěstí

S bývalým manželem stále nemluví

Rozvod ji sebral a rány zjevně stále nejsou zahojeny! Pomohl by nový chlap, ale kde ho hledat?

Často se opakující pocity zklamání a osamění. Tak charakterizuje svůj psychický stav Vanda Hybnerová (54).

Talentovaná herečka prožívá složité období. Koronavirová pandemie jí na optimismu nepřidala. Naříkala, že se nemůže zabývat herectvím, že ztrácí paměť a motivaci do budoucna, že neví, zda se uživí.

Kromě toho se hvězda seriálu ZOO pořád ještě nevyrovnala se smrtí otce Borise Hybnera (†74), a aby toho nebylo málo, pečuje o nemocnou maminku, malířku a restaurátorku Janu Kremanovou (84). Přítele Jakuba Chouru (41) po jejím boku už dávno nikdo neviděl, nejspíš se rozešli, což Vanda městským rozhlasem pochopitelně nevyhlásila, ale asi to tak bude.

A jak to vypadá, ani rozpad manželství se Sašou Rašilovem (50) křehká blondýnka stále ještě nepřenesla přes srdce. Bývalí partneři se jeden druhému vyhýbají. Ale setkali se neplánovaně, a to na slavnostním předávání Cen Thálie. Dávali si pozor, aby se na sebe náhodou nepodívali, a také se nepozdravili.

A to se prosím rozešli před dlouhými osmi lety, po dvacetiletém vztahu, z něhož vzešly dvě dcery. Důvodem byla Sašova nevěra, která přecitlivělou herečku evidentně nepřebolela. Ani po tolika letech čas kruté rány nezahojil.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden