Moje šťastná hvězda

S čím má zase problém?

Protože každý z nich hraje v jiném úspěšném seriálu, nemají na sebe dostatek času, neboť jim natáčení zabere vždy celé dny. Herci Roman Tomeš (33) a  Míša Tomešová (29) mají manželství jako na houpačce, jednou nahoře, jednou zase dole.

V současné době ale mají být spíš dole. I přesto, že patří mezi nejstabilnější páry českého showbyznysu, není to u nich tak růžové, jak se může zdát. Údajně si totiž mají procházet menší krizí, a to kvůli jejímu kolegovi Petru Ryšavému (29), se kterým má Míša v Sestřičkách Modrý kód scény intimnějšího rázu.

Hádky kvůli scénáři

Ačkoli je Roman sám herec a moc dobře ví, jak to na natáčení chodí, nemůže si prý pomoci. S Petrem se sice také zná, o to je to možná horší. Vědomí, že na ni sahá ještě nějaký jiný muž, ho má dost ničit.

Míša se měla dokonce svým kolegyním svěřit, že je to s ním poslední dobou doma vyloženě k nevydržení a mají se i často hádat. Jen tak skončit ale nehodlá. Role v Sestřičkách je totiž příležitost, která se prostě neodmítá, o pohádkovém platu ani nemluvě.

Hezoun ze Slunečné by si měl uvědomit, že přílišná žárlivost může mít velmi nepříznivý dopad na jejich jinak spokojené manželství. Dodnes má dokonce žárlit i na jejího bývalého partnera Milana Peroutku (31). Možná by nebylo na škodu promluvit si o tom s odborníkem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden