Můj kousek štěstí

S Felixem na Větrné hůrce

Když je ženská formát, svého chlapa si udrží, i kdyby se stavěl na hlavu...

Jako v románu Na Větrné hůrce si připadali Dagmar Patrasová (65) a Felix Slováček (78). Aby stvrdili znovuobnovenou lásku, kterou pilně demonstrují před národem, svorně si koupili zájezd na ostrov Fuerteventura v souostroví Kanárské ostrovy.

Lokalita je velmi větrná a je to o ní všeobecně známo, leč naši dvojici to překvapilo. „Strašně tady fouká!“ naříkal saxofonista a zoufal si, že se nelze ani koupat.

Aby toho nebylo málo a rekreace se stala ještě dramatičtější, Dagmar onemocněla zánětem dutin a sháněla kapky do nosu. „Nemohu pořádně dýchat a trvá to už dlouho,“ podotkla.

„Proto taky nikam nechodím,“ dodala – což na dovolené člověka zrovna nepotěší. A zrovna na tomto španělském ostrově, jehož břehy omývá Atlantský oceán, měla dvojice v plánu prožít druhé líbánky a pokusit se usmířit po sedmi letech odloučení, kdy nevěrník Felix cukroval s milenkou Lucií Gelemovou (38).

Příště by bylo lepší zvolit destinaci bez vichřic a dalších pohrom, aby si manželé odpočinuli, a ne se báli vyjít ven v hrůze, že je odnese fujavice. Dobrá zpráva je, že Felix tu zhubl. „Všechno oblečení je mi velké,“ jásá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden