Můj čas na kafíčko

S jedním mužem mít dítě Dara Rolins nechtěla, s dalším ale hned přišla do jiného stavu!

Můj čas na kafíčko

„Já s muži nehraju žádné hry. Já to úplně nesnáším, na to už jsem moc velká, dospělá. A úplně nesnáším, když to takhle zkouší chlapi na mě.“

Pocity slávy zažila Dara Rolins (48) už v dětství, kdy zaujala publikum nejen v Československu, ale i u našich západoněmeckých sousedů. V dospělosti se změnila z křehké holčičky na nekonvenční ženu. Jen ty vztahy jí nikdy tak moc nešly.

Původní příjmení měla Dara Rolins (48) úplně jiné. Byla to trochu zamotaná historie, související s jejím dědečkem. Ten byl nemanželským synem jistého váženého rodu, ovšem na veřejnosti se o tom moc nemluvilo.

Jako malý chlapec byl dědeček svěřen do rodiny Gambošových a tak se i následně jmenoval jeho syn, tedy otec Dary. V rodném listu proto měla napsáno, že je Darina Gambošová. Až ve chvíli, kdy dědeček umíral, zatoužil zpátky po rodovém jménu.

Rozhodla se už jako předškolačka

Gambošová, to znělo každému trochu romsky, takže si hodně lidí prý později myslelo, že zpěvačce proudí v žilách krev právě tohoto etnika. Ta to ale popírala a odkazovala spíše na

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden