Můj kousek štěstí

S Jiřinou sranda prostě musí bejt!

A přece se slaví! Všechny pandemie světa nemohou zastavit uragán jménem Bohdalka! Celý rok se spekulovalo, zda se legendární herečka, která svou nekonečnou schopností vyvolávat v lidech bouřlivý smích, dočká nějakého důstojného připomenutí životního jubilea.

Původním záměrem bylo vyprodat O2 arenu v Praze, což by byla pro umělkyni jejího formátu hračka, jenomže nouzový stav je prevít, muselo se improvizovat. A to se také dokonale povedlo, když se natáčení pořadu Máme rádi Česko během přítomnosti Jiřiny Bohdalové změnilo v show s názvem Máme rádi Jiřinku.

Organizaci celého večera měl pod palcem moderátor Libor Bouček (40), který jako hosty do jejího týmu pozval žokeje Josefa Váňu (68), herce Filipa Blažka (47) a Vojtěcha Kotka (33). Ve znalostech o Jiřině soupeřili i manželé Tatiana (42) a Vojtěch (35) Dykovi, Jakub Prachař (37) a Ondřej Brzobohatý (38).

Přítomnost posledně jmenovaného hudebníka a herce byla jemně pikantní, jelikož jde o syna Radoslava Brzobohatého (†79), herce, který byl manželem oslavenkyně 12 let, než se rozvedli, aniž spolu měli děti. Právě tohle období nebylo pro herečku, která natočila za svůj život 224 filmů, zrovna příliš zábavné, ale odnesl to čas a nebyla by to Jiřina, kdyby se nedovedla naplno smát.

Večer, jehož záznam mohli čtenáři našeho časopisu vidět den předtím, než vyšlo toto číslo časopisu Můj kousek štěstí, ale slavnou tvář zábavného pořadu Televarieté také upřímně dojal. „Jsem tvrdší typ, nerada ukazuju, co se  ve mně odehrává, ale tady mě dostali,“ přiznala herecká hvězda s lesklýma očima, že takový nápor emocí nevydržela.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden