Moje šťastná hvězda

S kolegou se nemají v lásce

Stýskalo se mu, nebo se vrátil, protože se ocitl na dně? Sympatický herec a idol žen Marek Němec (39) se před dvěma lety rozhodl, že seriál Modrý kód opustí.

Měl totiž velké plány s podnikáním a chtěl se naplno věnovat milovanému divadlu, které kvůli tomu hodně zanedbával. Už na jaře ale zjistil, že to nebude jednoduché.

Vládní nařízení mu udělala velkou čáru přes rozpočet, hlavně co se výdělků týče. A nejspíš proto se rozhodl, že se vrátí do úspěšného seriálu. Jenže vše nebylo tak snadné, jak si zpočátku asi myslel.

NECHTĚLI HO VZÍT ZPĚT

Nevraživost mezi kolegy mu má totiž pořádně komplikovat život. Jestliže jednou seriál opustíte, není většinou možné do něj znovu naskočit. To byl případ i Marka. Ten měl ale štěstí, že ho štáb a režie vzala na milost.

Říká se, že ho zprvu vzít zpět vůbec nechtěli. Poté, co se ale na sociálních sítích strhla lavina kritiky na účet štábu a komentářů, které vyloženě žadonily, aby se herec vrátil, se na něho přece jenom usmálo štěstí. Tím ale problémy bohužel neskončily.

NEMAJÍ SE RÁDI

Z návratu kolegy byli všichni nadšení. Údajně se ale našla výjimka. A tou měl být David Gránský (28). Je veřejně známo, že se tito dva herci nemají příliš v lásce. Proslýchá se totiž, že se Gránský bojí o svou popularitu.

Má snad strach, že už po něm nebudou fanynky tak moc šílet? Všichni ho mají sice uklidňovat, že k takovým pochybám nemusí mít sebemenší důvod. On si to ale nejspíš nemyslí. Bylo by hezké, kdyby se usmířili a fungovali jako dobře sehraní kolegové. Třeba by si David nakonec zvykl i na fakt, že už v projektu není jediným hezounkem.

AŽ SI VYDĚLÁ, ODEJDE

Mezi herci se však spekuluje, že Marek nemá v plánu v seriálu dlouho zůstat. „Nemám žádný příjem. Jsem rád, že jsme se domluvili s režisérem na obnovení smlouvy,“ svěřil se. Vypadá to tedy, že až si zase trošku našetří, ze Sestřiček znovu odejde. Je to ale v dnešní době rozumné řešení, když dnes vlastně nikdo neví, co bude zítra?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden