Moje šťastná hvězda

S kým bude mít druhé dítě?

Říká se, že další rozchod MONIKY BAGÁROVÉ (28) a MAKHMUDA MURADOVA (32) je na spadnutí. A za vše může dítě!


Jejich vztah připomíná aprílové počasí nebo jízdu na horské dráze. Jednou nahoře, podruhé dole. Teď jsou Monika Bagárová (28)Makhmud Muradov (32) někde uprostřed a je otázka, na kterou stranu se jejich vztah nakloní.


Porotkyně SuperStar nadevše miluje svoji dceru Rumiu (2), možná i proto ji stále přikrmuje mateřským mlékem, což není v tomto věku příliš obvyklé. Mateřství se jí však natolik zalíbilo, že by si přála dalšího potomka. Dočká se ho ale s Muradovem, nebo se bude muset porozhlédnout někde jinde?


Na další se necítí?


Spíš to vypadá na tu druhou variantu. V současné době jim to sice klape, problém je však v tom, že slavný zápasník se prý na dalšího potomka moc necítí. A i kdyby ho měli, kdoví, jestli by se zase nesebral a neodešel od nich.


Dokázala by zpěvačka případně finančně utáhnout sama dvě děti? Tím spíš, že momentálně staví u Brna luxusní dům. Při dnešních cenách by to tak neměla vůbec jednoduché. Nebo mu nakonec dá sama definitivně vale a najde si někoho, komu je rodinný život přece jen o něco bližší?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden