Můj kousek štěstí

S kým bude řádit Petra Janů?

Petra Janů (64) každoročně začátkem jara vyráží za exotikou. "Letos pojedu vítat jaro na Kubu," pochlubila se zpěvačka. "Rozhodla jsem se, že si na stará kolena splním sen. Kdysi jsem tam ještě za starých časů zpívala na festivalu, nestihli jsme to tam tenkrát prošmejdit.

Tuhle dovolenou mám naplánovanou od loňského roku," sdělila. Bude jí snad dělat společnost nějaký tajný milenec? Šušká se, že Petra Janů jezdí za milostným dobrodružstvím do Řecka na oblíbenou Lefkadu.

"Bydlím tam už v soukromí, tak není v ničem problém," naznačila, že bydlí v domě milencovy rodiny. "No, jestli si myslíte, že žena v mém věku nepotřebuje sex, tak se mýlíte. Stálého partnera nemám, tak si to musím nějak řešit," prohlásila před časem.

Plánuje snad romantiku s mužem i na Kubě? Prý nikoli. "Nebojte se, Kubánce určitě prohánět nebudu. Nedávno jsem se zase na jednom pochybném webu dočetla, že scháním kolouška na sex. Musela jsem se smát.

Jsem soudná a spokojená. Chlapa nehledám," tvrdí zpěvačka s tím, že na dovolenou jede s kamarádkami. Ale kdo ví – třeba ji tam nějaký opálený krasavec okouzlí!.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden