Moje šťastná hvězda

S kým Kohoutová doopravdy otěhotněla?

Už pár týdnů se ví, že je Berenika Kohoutová (33) znovu těhotná. Zaznívají ale hlasy, že dítě není jejího manžela Kryštofa Kubína (37)!


Druhé těhotenství oznámila herečka ze seriálu Jedna rodina ve videoklipu. Podle některých lidí hodně zvláštní způsob. Nicméně ještě podivnější jsou spekulace, které se kolem toho rozjely v zákulisí českého showbyznysu.


Náš zdroj, který má ke světu hvězd velmi blízko, totiž tvrdí, že Berenika Kohoutová (33) měla románek s kolegou a prý tak není jasné, jak je to s otcovstvím. Mohlo by to souviset s tím, že s manželem Kryštofem Kubínem (37) prý herečka prochází dlouhodobou krizí.


S bývalým manželem jí to nevyšlo.

Byl jí nevěrný?

S reklamním textařem už Kohoutová vychovává dceru Lolu (4), ale před časem se prý nad párem začala stahovat černá mračna. Nejprve jí měl být nevěrný on, ale herečka mu podle všeho odpustila.

Jenže ho asi začala kontrolovat víc, než by bylo prospěšné fungujícímu vztahu. Na druhou stranu by bylo pochopitelné, pokud by si chtěla být jistá, že není s žádnou jinou ženou.

Jeden bolestný rozvod už má za sebou

Navíc Kohoutová může mít i jiný důvod, proč Kubína „pronásledovat“. Její první manželství s bývalým mužem Tatiany Vilhelmové (45) se totiž rozpadlo po dvou letech. A povídá se, že Pavel Čechák (46), ji podváděl opakovaně. Tenkrát byla z krachu manželství hodně špatná.

Druhý rozvod už by pro ni asi byl peklo. Takže jestli Kubínovi na něco přišla, mohla to v sobě spíš zadusit a pak se začít chovat jako on. Před nějakou dobou se například mluvilo o tom, že si Kohoutová v Jedné rodině až příliš dobře rozuměla s charismatickým a pohledným Stanislavem Majerem (45).

Jenže jestli mezi nimi opravdu něco bylo, tak už to podle všeho skončilo. Takže se nedá předpokládat, že právě on byl strůjcem současného stavu Kohoutové. V redakci jsme se shodli, že se může ukázat, že je vše jen výplod někoho, kdo chce herečce a jejímu manželovi ublížit. Nebylo by to rozhodně poprvé...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden