Můj čas na kafíčko

S kým řádila Heidi ve vlnách Karibiku?

Zpěvačka Heidi Janků (60) jako by chytla další mízu. Nelze si nevšimnout, že poslední dobou září víc než kdy dříve, do čehož stylově zapadá i to, že vyrazila na dovolenou. A na ní nebyla sama, ale společnost jí dělali přátelé opačného pohlaví.

Uvolněná Heidi s nimi řádila jako kdysi dávno a vzduchem létaly i svršky od plavek. Není divu, že fanoušky zajímalo, jestli náhodou za jejím bezstarostným úsměvem nestojí nový partner. I když je Heidi od smrti jejího manžela Iva Pavlíka (†84) sama, podle svých slov se lásce nebrání. Zvěsti o tom, že by měla nového partnera, ale popřela.

Na svůj věk ovšem nevypadá a její postavu jí může závidět kdekterá otylá teenagerka. I když tedy zatím Heidi nepotkala muže pro život, je více než jisté, že bavit se umí pořád náramně, a když je příležitost, stává se z ní takřka dračice, o které muži spřádají sny jako kdysi.

Pokud je tedy bez partnera, potíž je možná jen v tom, že mezi chlapíky její věkové kategorie je jaksi pusto. Ale co tak kdyby dala šanci někomu o dost mladšímu?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden