Můj kousek štěstí
Sára Rychlíková (24): S Lamborou to dál prostě nešlo!
Lambora ví, že by se měl především starat o popularitu, tam začíná zájem žen o jeho osobu...
Sára Rychlíková (24): S Lamborou to dál prostě nešlo!

Konečně se zdálo, že v sympatickém herci našla toho pravého. Jenomže zdání klame. Podle všeho přišel velmi záhy rozchod a seriálová kráska musí znovu rozhodit své sítě.

Kdyby zůstala s Vojtěchem Vodochodským (29) ze seriálu Dobré zprávy, možná by teď Sára Rychlíková (24) zářila štěstím. Před pár měsíci se s ním ale měla rozejít, prý kvůli Marku Lamborovi (28), do kterého se prý bláznivě zamilovala.

Vypadalo to, že je z toho láska jako trám. Hezounek ze Slunečné vypadal také spokojeně. Jenže netrvalo dlouho, a podle všeho se všechno zvrtlo.

Chce zpátky svoji ex?

Povídá se, že to s ní Lambora nebral moc vážně. Nedivili bychom se, kdyby z toho byla Rychlíková smutná. Ona se totiž opravdu snažila, aby se mu zalíbila. Jezdí na kole, běhá dlouhé kilometry a vůbec se pouští do věcí, na které by dříve možná ani nepomyslela.

Důvod je asi prostý – herec ze seriálu Specia­listé je totiž známý milovník sportů a adrenalinu. Rychlíková k němu tímhle způsobem mohla hledat cestu. Jenže on asi nemůže dostat z hlavy bývalku, Miss Andreu Bezděkovou (29).

Ta se totiž nedávno účastnila reality show Survivor a na herce tam měla udělat obrovský dojem. Asi není náhoda, že Rychlíková si je s Bezděkovou podobná, jsou stejné typy. Podle mnohých právě proto začal Lambora s herečkou randit.

Jen záplata?

S Bezděkovou byl herec zhruba rok, pak si prý přestali rozumět. Rozchod oznámili na sociálních sítích, kde se také před časem seznámili. Kolují zvěsti, že Lambora dostal kopačky, což nedokázal přenést přes srdce.

Údajně ani ne tak proto, že by modelku stále vroucně miloval, zásah dostalo spíše jeho ego. Když mu pak do cesty vstoupila Rychlíková, mohl to vidět jako příležitost, jak získat „klon“ své bývalé lásky a „zalepit“ prázdné místo.

Herec dokonce Sáru nedávno nazval jen „kolegyní“, na žádné velké city to tedy nevypadá. Ona však prý přesto snila o společné budoucnosti, měla zmínit i rodinu. Nedivili bychom se, kdyby byla ochotna vzdát se kvůli němu slibně rozběhnuté kariéry.

Nechce vidět pravdu?

Někteří lidé nad tím ale jen nechápavě kroutí hlavou a tvrdí, že by si měla herečka konečně sundat růžové brýle a pravdě pohlédnout do očí. Co mohlo být pro Lamboru pouze zábavou, se pro ni může stát noční můrou a hodně bolavou zkušeností. Snad na muže pak nezanevře. Byla by to velká škoda.

reklama
Související články
Na první pohled to u nich vypadá jako láska z pohádky. Ale když si herečka Sara Sandeva (27) přivedla domů Jakuba Prachaře (41) ze seriálu Dvojka na zabití, křižovali se úplně všichni. Rozvedený čtyřicátník s dítětem, kterého média propírají kvůli bouřlivému rozvodu s Agátou Hanychovou (39). Řešil se majetek, dítě i nevěry. „Sarinko, to stejně nevydrží, viď? Jen teď je to hezký,“ ptala se Sandevy […]
Její účast ve StarDance může být velmi krátká. Lucie Vondráčková (44) přiznala, že se bojí. Povídá se, že je v ohrožení celá její kariéra. Za všechno může seriál Ulice! Diváci se s ní nebudou mazat a pošlou ji z taneční soutěže StarDance domů hned v prvním kole. S takovým scénářem podle všeho Lucie Vondráčková (44) částečně počítá. V seriálu Ulice […]
Jeden zdravotní problém za druhým. Vše způsobené faktem, že Dara Rolins (51) tvrdošíjně bojuje proti stárnutí, a možná tak přehlíží hranice toho, co je ještě schopna pro svou krásu podstoupit. Proč to všechno dělá? Říká se, že chce zůstat mladá a krásná hlavně proto, aby ji neopustil partner Pavel Nedvěd (52). Udržet si fotbalistu bude […]
Už si myslela, že si snad ani nikoho nenajde. Dva roky po rozchodu s manželem Jaroslavem Vítem (47) a jen pár měsíců po oficiálním rozvodu ale krásná moderátorka Iveta Lutovská (41) vykřičela do světa, že je konečně zase zamilovaná! „To je můj Vojta,“ tetelila se blahem na přehlídce v Brně. A nutno dodat, že modrooký […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz