Můj čas na kafíčko

S manželem měla Naďa Konvalinková dlouho trpělivost, poslední skandál ale už neunesla!

Můj čas na kafíčko

Hodně se natrápila s alkoholismem svého muže a pak se to opakovalo i s dcerou!

V dětství si oblíbená herečka Naďa Konvalinková (69) prožila dost velká traumata. Nezlomilo jí to, naopak v sobě našla sílu poprat se s dalšími životními problémy. Třeba se slavným, ale na alkoholu závislým manželem!  

Traumatické zážitky mohou poznamenat na celý život, pokud nás potkají v dětství. Když se rozvádějí rodiče, je to pro malé dítě ztráta jistoty. Pokud ten rozvod probíhá navíc dramaticky,  bortí se celý svět. Naďa Konvalínková (69) si to prožila, když jí bylo deset. Slyšela noční hlasité hádky otce s matkou.

Jednou došlo k hodně vypjaté situaci. „Otce jsem doma moc neregistrovala,“ vyprávěla v televizní zpovědi. „Ale zmlátil maminku tak, že ji

Zbývá vám 92% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden