Můj kousek štěstí

S manželem přijala novou výzvu!

Formality máme za sebou a teď už jen kupu krásných dětí!

Televize Prima chystá novou zábavnou show, při které se máme popadat za břicho. Manželé slavných žen budou plnit roztodivné úkoly. Před mužem krásné zprávařky ale stojí i jiná výzva!

Manželka podnikatele s ukrajinskými kořeny, který si blond sexy moderátorku vzal letos v lednu na ostrově Mauricius, by se ráda rovněž za své břicho popadala, ovšem – na rozdíl od diváků show Můj muž to dokáže – nikoli smíchy, ale především láskyplně, mateřsky. Její nedávný povzdech, že už jí táhne na třicítku a že to je strašné, svědčí o tom, že Eva Perkausová (28) rozhodně tikot soukolí biologického času vnímá a ví, že právě teď je ideální doba přijít do jiného stavu.

Její manžel Ivan Hecko (54) jistě také nemá důvod otálet, ostatně už prokázal, že ví, co se patří, když si Evu vzal půl roku poté, co ji požádal o ruku. Taková praxe není totiž v Čechách mezi celebritami běžná, kupříkladu herečka Aneta Krejčíková (31) byla tělocvikářem Ondřejem Rančákem (37) o ruku požádána před téměř pěti lety, ale svatby se nedočkala ani po dvou dětech.

Je chvalitebné, že to Hecko bere pěkně popořadě, ovšem fanoušci Evy jsou netrpěliví, chtějí svou favoritku vidět zřetelně obšťastněnou, kam se hrabe svatební diamantový prsten! Jistě budeme spekulovat úspěšně, když si tipneme, že snaha atraktivního páru je v tomto směru téměř permanentní, vždyť z Hecka vane testosteron na sto honů a Eva působí jako reklama na mateřství.

Příroda, ta čarodějka, si ovšem leckdy dělá co chce, a když se od ní malý zázrak moc vyžaduje, tak si může postavit hlavu. A tak je možná jen dobře, že se manželé odreagují natáčením soutěže, o které její průvodkyně Adéla Gondíková (48) pěje samou chválu.

Právě Hecka dává za příklad: „Sledovat manžela Evy Perkausové, svalovce, jak na vysokých podpatcích zdolává překážkovou dráhu, to se těžko popisuje, to se musí vidět,“ směje se manželka Jiřího Langmajera (55), který ovšem angažován podle všeho nebyl, zřejmě jsou takové blbiny pod jeho úroveň. Pro Evu a Ivana je to ale velká výzva s širším dopadem...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden