Můj čas na kafíčko

S manželem stále žije odděleně!

Můj čas na kafíčko

Bojí se snad, že se bude drsná historie znovu opakovat?! Proč si drží manžela stále tak od těla?

Herečku Veroniku Freimanovou (66) nyní vídáme v seriálu ZOO. Ačkoli se zdá být spokojená, vždycky tomu tak nebylo. Na rok 2008 nezapomene asi už nikdy. Tehdy ji opustil manžel Jaroslav Brabec (67), když s ním Olga Menzelová (44) počala dítě.

Místo toho, aby si Veronika Freimanová (66) užívala poklidného zralého věku po boku muže, který ji miluje a s nímž má dvě dospělé dcery, dostala od něj tu největší ránu přímo do srdce. Dlouho se z toho, že ji muž podvedl a veřejně zostudil, nemohla vzpamatovat, celý svět se jí rázem zbořil jako domeček z karet.

Stále si kladla otázku, jak je možné, že se v muži, kterého tolik milovala a věřila mu, mohla takto splést. Režiséra Brabce v roce 2008 veřejně nachytali v intimním objetí s Olgou Menzelovou (44). Ta tehdy velice toužila po dítěti, ale její

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden