Moje šťastná hvězda

S manželem už nepočítá?

Jedna z nejoblíbenějších hereček současnosti Lucie Benešová (46), kterou diváci momentálně vídají v seriálu Slunečná, si pomalu, ale jistě plní svůj velký sen.


Rozhodla se totiž, že si postaví chatičku v Jizerských horách. Jenže její fanoušky okamžitě zarazilo to, že se ve svých plánech ani slovem nezmiňuje o manželovi Tomáši Matonohovi (50).


Připravuje se na budoucnost bez manžela?

Buduje si snad útočiště před manželskými problémy, o kterých se v jejich okolí šušká už poměrně dlouho? Matonoha prý těžko snáší manželčin velkýpracovní úspěch a prý kvůli tomu mívají doma docela dusno.

Kuje pikle s maminkou?

Signálem, že u nich něco opravdu není v pořádku může být i fakt, že si údajně pozemek pro stavbu pořídila společně se svojí maminkou.

Pokud by navíc nemovitost byla napsaná právě na Lucčinu matku, bylo by jasné, že kdyby jejich vztah nevydržel, Tomáš by na dům v horách neměl žádný nárok.

Benešová navíc mluvila o tom, že do budoucna by mohla chatu pronajímat a zajistit si tak příjem. Skoro to vypadá, jako by si připravovala plán, jak se stát samostatnou a na manželovi zcela nezávislou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden