Moje šťastná hvězda

S manželem žije i pracuje

Říká se, že když spolu manželé žijí a pracují, nedělá to dobrotu. Herečka TEREZA KOSTKOVÁ (45) by ale asi nesouhlasila.


Na první pohled by člověk řekl, že Tereze Kostkové (45) proudí žilami čistý temperament a jen tak někomu se v životě nepodvolí.


Jakmile jde ale o její dva chlapy, manžela Jakuba Nvotu (44) a syna Toníka (14), nemá zřejmě problém zapomenout na své španělské předky a stát se poslušnou ženou a partnerkou.


Jak ale snáší, že se s manželem potkává nejen doma, ale i v práci? Nemá někdy pocit, že je toho přece jenom už trochu příliš?


Jeho pověst nelhala


Kostková o svém soukromí od jisté doby příliš nemluví. Nedávno se ale překvapivě velmi otevřeně rozpovídala o životě s úspěšným divadelním režisérem.


Ještě než ho poznala, všichni o něm mluvili jen v superlativech. „Byla jsem zvědavá, takhle se o každém nemluví. Tak to tě chci vidět, frajere, co jsi zač,“ pomyslela si a dodala, že stačila jedna zkouška a byla z něho úplně vedle.


Nekazí si ale zbytečně těžce vydobyté štěstí společnou prací? Nvota ji prý v divadle režíruje velmi tvrdou rukou, a tak by se mohlo zdát, že to bude mít vliv i na jejich soukromí. Hvězda StarDance si to ale nemůže vynachválit, i navzdory tomu, že jí muž nic neodpustí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden