Moje šťastná hvězda

S manželkou se radují z každého společného dne

Moje šťastná hvězda

S Evou Hruškovou se potkal v době, kdy mu bylo nejhůř. Dnes ví, jaké měl štěstí, protože v ní našel svou osudovou ženu.

Už dvacet let je Jan Přeučil (87) šťastně ženatý. Manžele spojuje mimo jiné nezdolný optimismus. Svoje zasloužené štěstí si užívají plnými doušky, přestože to neměli vždy snadné.

Na filmovém plátně a na televizní obrazovce jsou pro Jana Přeučila (87) typické role nejrůznějších padouchů, v soukromí je herec zosobněním šarmu, laskavosti a neustále dobré nálady. To vše k němu patří stejně jako neodmyslitelné klobouky, kterých prý má doma tolik, kolik je mu zrovna let.

Musel nahradit tatínka

Pozitivní přistup k životu a smysl pro čest zdědil Jan po svém tatínkovi, který byl známý nakladatel a také poslanec. Ale během nechvalně proslulého procesu s Miladou Horákovou byl František Přeučil (†90) obviněn z vlastizrady a odsouzen

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden